Selvklæbende Bukser Indsætte DIY Strygejern På Bukser Kant Forkorte Reparation Bukser Til Jean Tøj Og Jean Bukser Tøj Sy Stof
Selvklæbende Bukser Indsætte DIY Strygejern På Bukser Kant Forkorte Reparation Bukser Til Jean Tøj Og Jean Bukser Tøj Sy Stof
Sku: w81552
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr5.85 kr8.45

Beskrivelse:

Funktioner:

Skåret I Vil

Du kan skære en længde på vil, det kan være fast på bukserne, og det er ikke let at flytte, og derefter stryge bukser kan være hjemme.Tape tape for et par sekunder, og derefter kan det passe stramt til.

Sikkerhed

Høj kvalitet, sikkerhed selvklæbende, M5 tape er tættere og stærkere.Vores specielle klæbemidler, der er designet til at sikre, at huden sikkerhed og vil ikke forårsage irritation.

Nem At Rengøre

Vi bruger sikker materialer, der er komfortable hele dagen lang, men også er let at rengøre, så du ikke behøver at beskæftige sig med irriterende rester eller grimme lim mærker.

Multi-formål

Meget velegnet til buksebenene og manchetter, at forkorte tøj til en passende position, egnet forkorte af forskellige stoffer, osv.

Beskrivelse:

størrelse :120 × 1 × 1 cm / 47.2 × på 0,4 × 0,4 inches

Farve: hvid/sort

Materiale: M5 tape

Pakken indeholder:

Bukser Kant Forkorte Selvklæbende Bukser Munden Indsætte × 1

Bemærkninger:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Tags: hem, Cross Stitch, bukser, sy, stof trykfod, Stof, japansk bukser, Kort, Jean, kort spandex.

  • Type Engroshandel: No
  • Bruger: /
  • Sæt Type: No
  • Type: Sytråd
  • Materiale: Hamp
  • Mærke: JETTING
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)