Zezzo Stift Jig Lige Hulning Locator Self-center Snor Rundt Bore Guide DIY Værktøj til Træbearbejdning
Zezzo Stift Jig Lige Hulning Locator Self-center Snor Rundt Bore Guide DIY Værktøj til Træbearbejdning
Sku: w825
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr118.54

Beskrivelse:

Den Zezzo Stift Jigis en justerbar hegn, der giver mulighed for præcis boring tilpasning efter dit perfekte træbearbejdning.Formen i sig selv har en anodiseret overflade, der er specielt designet til at modstå korrosion.

Stål guider til at sikre en nøjagtig tilpasning, når der bores efter perfekt placeret huller i dit kabinet.Unægtelig, det er et værktøj, der er let at bruge, og du kan forbedre din træbearbejdning projekter.

FUNKTIONER:

✅【 TIME SAVER】Ikke behov for re-måling, når du borer, den jigcuts ned hardware installation med 70%.

✅【Materiale】Zezzo Stift Jig er lavet medhøje-kvalitet aluminium 6061 og dør stål( borebøsning),høj hårdhed og styrke, gode slidstærke og holdbare til at bruge. ✅【Størrelse】giver en forbedret version, der kommer med 6/8/10 mm bøsninger.Og er egnet til fastspænding 30-130 mm træplade.

✅【Justerbar】Zezzo Stift Jig er en specielt udarbejdet justerbart stop, og boret præcist, hvilket kan bore lige plads hul langs træ.

✅【Praktisk】Med den praktiske Zezzo Stift Jig, kan du mere bekvemt at arbejde for træbearbejdning.

✅【Nyttige】En stor sæt værktøj til både møbelfabrik og træbearbejdning entusiaster.Dejligt for alle bygge-arbejdere, professionals, og møbelsnedkere.Vi kan mere bekvemt at arbejde for træbearbejdning.Specifikationer:

Materiale: Høj kvalitet aluminium 6061 og dø stål( borebøsning)

Passer til Størrelsen:

Farve: Sort/Rød/Blå

Vægt: 228g

Pakkens Indhold: Zezzo Stift Jig*1; borebøsning*3

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys effekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve showedonthe billeder.

Tags: bolt cutter, kniv razor, paracord, værge havearbejde værktøj, auto værktøj, tool workshop, camber kit til honda civic, elevator guide sko, bor guid, snor.

  • Type: Hånd Værktøj, Dele
  • Materiale: Aluminium Legering
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Brug: Hjem DIY
  • Model-Nummer: Zezzo Stift Jig