New 4Pcs/Sæt Teleskopisk Makeup Børste Fire i En Udtrækkelig Mini Bærbare Udtrækkelig Multifunktionelle Mini Blush til Kvinder
New 4Pcs/Sæt Teleskopisk Makeup Børste Fire i En Udtrækkelig Mini Bærbare Udtrækkelig Multifunktionelle Mini Blush til Kvinder
Sku: w82889
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr14.36 kr24.34

Beskrivelse:

4stk/Set Teleskopisk Makeup Børste Fire i En Udtrækkelig Mini Bærbare Udtrækkelig Multifunktionelle Mini Blush til Kvinder

Beskrivelse:

Der er ingen tvivl om, at du kan nem at betjene det for makeup i henhold til sin blide hair design, der er fading og ikke-deformeret, vil blive brugt i længere tid end andre, er det også vil ikke have nogen lugt og stimulation til huden.

Du kan holde det stabilt for makeup, sin fine håndtag og blød børste hår vil gøre dig let at dyppe pulver til hjælp og bærbare for et behageligt at røre føler.

Dette produkt er lavet af plast og nylon materialer.

Længden af produktet er 13,5 cm, bredde 2,8 cm.

Den er velegnet til alle hud typer, som tør, fedtet og blandet.

Varenavn: Teleskopisk Makeup Børste

Materiale: Plastik,Nylon

Størrelsen Detaljer:

13.5 cm x 2,8 cm/5.31" x 1.1" (Ca.)

Bemærkninger:

På grund af lys-og tv-indstillingen forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Påmindelse:

Regelmæssig Rengøring: Det anbefales at købe en særlig makeup brush cleaner, og rengør det med jævne gang om måneden.Hvis der er en foundation pensel, rense det endnu en uge, og udskift makeup børste en gang hvert halve år.

Rengøring Metode: Fortyndet neutralt rengøringsmiddel med varmt vand, hæld det i skrubbe skuffe, sted, børster i det og gnide det. (Må ikke vaskes med varmt vand, må ikke lægges i blød, hvis børsten rod bliver våd, skal du tørre den ren)

Pleje Metoder:

1: Efter aftørring med køkkenrulle til semi-tør, pak den med et net dækker for at forhindre hårene i at blive deforme (drej ikke børster kraftigt, børster lavet i hånden er det let at blive deformeret eller beskadiget)

2: Med børster, der vender nedad, sted, på et køligt og ventileret sted at tørre. (Ikke bruger en hårtørrer, må ikke udsættes for sol)

Pakken Indeholder:

1 Sæt Teleskopisk Makeup Børste(4Pcs)

Tags: makeup, fyldes op, focallure 6, paillet makeup sæt, sæt kvinder, focallure 4 piece set, 3 piece makeup sæt, cosmet makeup, klud sæt, makeup sæt til kid.

  • Mærke: FOCALLURE
  • Type: Makeup Sæt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mængde: 4
  • Model-Nummer: 18015090