10stk Karburator Justering Skruetrækker Tool Kit med Taske, Børste og Støvsuger Værktøj til Fælles 2 Cyklus Motor
10stk Karburator Justering Skruetrækker Tool Kit med Taske, Børste og Støvsuger Værktøj til Fælles 2 Cyklus Motor
Sku: w8857
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr105.70 kr133.79

Beskrivelse:

[Opgradere 10stk]karburator justering værktøj har 10stk herunder: 21 Tænder Splined + 7 Tænder Splined + Single D + Lille Hoved Enkelt U + Dobbelt D + Pac Mand + Lille Hoved Pac Mand + Sekskant + Shapde + Seks Staroffer mest hele karburator justering af værktøj end andre,anvendes til de fleste 2 cyklus karburator-motor,til at holde motoren med EPA specifikationer.

[COMPATIABLE MED 2 knallerter]: Passer til mange mærker af udstyr,herunder for Sears,Chusqvarna,Echo,Toro,Walbro,Zama,Ukrudt Æder,Ryobi,Stihl,Atv,Troy Bilt,Ukrudt Wacker,Poulan,Motorsav, Rochester,Håndværker,Homelite,og noget andet, der udnytter splined justering skruer.

[God Kvalitet og bæretaske] - Fremstillet af langtidsholdbare rustfrit stål,og de Ergonomiske greb og metal stangfiskerfartøjer er holdbart at bruge.Med et godt etui til at beskytte de værktøjer,case kan få 10 værktøjer organiseret nemt.Med rengøring nåle og Pensler.Hjælpe med at rydde ud blokeringer og forhindringer i den smalle passage af auto motorcykel karburatoren.

[SKAL]:Værktøj til Justering af Karburator Kit er et must have værktøj, der for det meste husholdnings-2 knallerter.Justering af karburator giver dig mulighed for at øge eller reducere motorens tomgang,giver den rigtige mængde af brændstof og luft blandes i karburatoren,så tuning det ordentligt vil øge effektiviteten af din motor.

Produkt beskrivelse

Funktioner:

Ergonomisk designet håndtag giver komfort og komfort for at arbejde.Markeret med værktøj type på skruetrækker håndtere,let at genkende.Bygget med firkantede håndtag, hvilket gør det nemt at fortælle, 1/4 drej intervaller på blandingen indstillinger.Heavy-duty justeret hoved, præcis og let at justere karburatoren.

Dette værktøj til justering af karburator kit er specielt designet til at rense ud i de små dyser og carb passager fra alle snavs til at hjælpe din maskine kører fint og ikke sulter for brændstof eller oversvømmelser.Give den rette mængde af brændstof og luft blandes i karburatoren,så tuning det ordentligt vil øge effektiviteten af din motor.

Specifikationer:

Størrelse: længde: 6.1 tommer (Metal stang: 3 tommer.Plast håndtag:3,1 tommer)

farve: sølv+sort+blå

Materiale: rustfrit stål

Pakkens Indhold:

1 * En Bæretaske

1 * Shapde Skruetrækker

1 * Seks Stjerne Skruetrækker

1 * Pac Man Skruetrækker

1 * Lille Hoved Pac Man Skruetrækker

1 * Én D Skruetrækker

1 * Lille Hoved Enkelt Skruetrækker D

1 * Dobbelt D Skruetrækker

1 * Sekskant Hex Socket Skruetrækker

1 * 7-Tænder Splined Skruetrækker

1 * 21-Tænder Splined Skruetrækker

1 * 13 Ledninger Indstillet Karburator Renere Værktøj

1 * Motor Spark Tester

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: karburator gummi, mikuni karburator, keihin karburator, justere karburatoren, walbro karburator, buskrydder karburator, stihl, brændstof injector tester, karburator zama, karburator nøgle.

  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: Ingen