Desktop Mini Tryk på Top Skrald Kan Husstand Plastic Skraldespand med Høj kapacitet Bærbare Lille Skraldespand
Desktop Mini Tryk på Top Skrald Kan Husstand Plastic Skraldespand med Høj kapacitet Bærbare Lille Skraldespand
Sku: w88588
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr13.09 kr26.76

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Enkle og rene design: design af papirkurven, er enkel og effektiv, og kan blive matchet med en dekoration.Tryk på den øverste dæksel til at forhindre, at affald fra indtastning af linjen af syne.

2. Velegnet til små rum: Det er et elegant skraldespand, med en moderne og slanke design, smukke udseende, og kan nemt sættes ind i smalle åbninger og mærkelige rum som badeværelser, soveværelser, og kontorer.

3. Holdbar og let at vedligeholde: Det er lavet af holdbart plast, der er stabil, let at vedligeholde, og det kan kun rengøres ved aftørring med en fugtig klud.

Beskrivelse:

Dette produkt er en mini størrelse, hvilket sparer plads og er meget velegnet til skriveborde, badeværelse kommoder, bordplader osv.

Specifikationer:

Materiale: ABS+PP

Vægt: 185g

Størrelse: 13*13*14cm

Kapacitet: 2L

Pakke Inkluderet:

1* Desktop skraldespand

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Tags: pandora se kvinde, pilot uniform kvinder, kan, badeværelse spand, mini fokusere se kvinder, skrald stå, stencil ord, brand embroidery, pirat-romper, for skrald.

  • Materiale: BOMULD
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Desktop-Papirkurven: 2L

Relaterede varer