Multifunktionelle Smart Keyless Fingeraftryk Lås Vandtæt Anti-Tyveri Sikring Hængelås til Cykel Cykel Døren vandtæt, holdbar
Multifunktionelle Smart Keyless Fingeraftryk Lås Vandtæt Anti-Tyveri Sikring Hængelås til Cykel Cykel Døren vandtæt, holdbar
Sku: w89653
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr185.27 kr308.83

Beskrivelse:

Funktioner:

Hurtig oplåsning hastighed

Skelne fra traditionelle låse og kodede låse, intelligent hængelås øjeblikkeligt låser med et strejf af din single finger.Der er ikke problemer med at finde nøgler, ikke besvær med at indtaste password.Ekstrem hastighed for at låse op, kun denne intelligente hængelås kan gøre det.

Din finger er din nøgle

At løse en række sikkerhedsmæssige problemer, der er forårsaget ved at tabe nøgler og lækker passwords.

Stærke fingeraftryk storage kapacitet

Den intelligente hængelås har super stærk hukommelse lagerkapacitet, der kan lagre hukommelse for 10 sæt fingeraftryk på samme tid.Ud over sin særlige fingeraftryk modul, der kan genkende fingeraftryk fra 7 til 70 år gamle.Hvad mere er, den intelligente hængelås-leveres med avanceret touch anerkendelse evne, der anerkender fingeraftryk fra forskellige vinkler, og gør frigøre processen glat, som det kan.

Ingen lækker private beskeder

Forskellige fra andre Bluetooth-hængelås på markedet, denne intelligente hængelås er en uafhængig AI intelligent system.Det integrerer med flere security kryptering teknologier, hvilket betyder, at alle fingeraftryk, der bliver krypteret.Den intelligente nægter at forbinde med nogen uden for nettet, og grundlæggende eliminerer lækage af dine private oplysninger.

Multifunktionelle sikkerhed ekspert

Den intelligente hængelås vedtager AI dyb læring teknologi, som kan identificere skiftende proces af fingeraftryk, der er blevet indtastet.Og automatisk indsamle nye af fingeraftryk, genopbygge og reparere de fingeraftryksoplysninger, der er.Ikke kun gøre de umodne fingeraftryk, som børns fingeraftryk, men alderen fingeraftryk som den ældstes.Det ville ikke påvirke følsomheden og nøjagtigheden af fingeraftryk.

Nøjagtig anerkendelse effektivitet og undgå fingeraftryk kloning

En ny opgraderet intelligent læring algoritme, der forbedrer anerkendelse hastighed og effektivt forhindrer falske fingeraftryk, som sikrer nøjagtigheden af løgn sats og eliminerer potentielle risici for kloning af fingeraftryk.

Robust konstruktion

Det hængelås, der ikke kun er intelligente algoritmer, men også har en forholdsvis kompleks og fast inde i strukturen.Det er svært at låse den op med magt eller ulovligt, så du behøver ikke t miste dine tilhører.

Høj kvalitet materiale

De 304 high-end stål, og alle-zink skal, med et videnskabeligt design og lghting effekt, gør hængelås indefra og ud, udstråler et stærkt og pålideligt temperament.Lavet af alle-zink legering og kastede med integreret stempling proces, hængelås, er fuldstændig låst og kan modstå mere end 500 kg af spænding.Selv industrial-grade boltsaks og hydraulisk tang kan ikke skære stærk lås stråle af låsen.Låsen er udstyret med kapacitet på anti-så, anti-at smadre, anti-skæring, og anti-smadrer.Den integrerede stempling skaber en komplet, zink legering kabinet, som uden problemer kan grænseflader for at forhindre revner.

Lang arbejdstid

Ved at bruge USB-opladning, der er udstyret med en indbygget 300mah batteri, 0.5 um low power design.Bare oplade en gang og brug op til 2500 gange!Det genopladelige batteri er i stand til at støtte 2 års standby tid, og 1 år ved normal brug.Når de kommer ud af batteriet, vil låsen forblive låst.Du skal bare tilslutte låsen til en strømforsyning, og det vil arbejde igen.

Vandtæt

IP65 vandtæt evne til effektivt at forhindre, at støv, regn og salttåge korrosion.Det er behandlet med flere PTFE-processer og har fremragende temperatur modstand.I en række komplekse miljøer fra -10 C til 45 grader Celsius.Hængelås kan arbejde normalt uden frygt for ekstreme miljømæssige test.

Smudsomslag

Støvhætten af hængelås beskytter fingeraftryk chip fra de ydre konsekvenser, at undgå hyppig aktivering af fingeraftryk lås på grund af utilsigtet kontakt eller regn vask.Dette design også i høj grad reducerer el-forbruget, sikre op til to år af batteriets levetid.

Bred hjælp måde

Den intelligente hængelås låse hver tynd du ønsker at beskytte.Det er velegnet af flere lejligheder og erhverv, som er perfekt til at skabe, cykel, værktøjskasse, pickup trucks, indre gårdhave, lastbiler, lager, garager og så videre.

Specifikation:

Type: intelligent hængelås

Antal: 1 stk

Materiale: zink legering +304 high-end stål

Farve: som vist

Reaktionstid:Mindre end 0,5 s

Genåbne Gange:2500 Gange

Standby-Tid:2 År

Fingeraftryk kapacitet:10 Fingeraftryk

Batteri:3,7 V,300mAh

Vandtæt:IP65

Arbejdstemperatur:-20°C - +70°C

Fingeraftryk hoved form: kvadrat 10.4*10.4 mm

Tags: xt 60 små stik.

  • Funktion: Sikkerhed Alarm
  • Funktion 3: Keyless Hængelås
  • Funktion 4: Sikkerhed Hængelås
  • funktion 7: holdbar hurtig genkendelse af cykel
  • Funktion 1: intelligent hængelås
  • Type Af Fjernbetjeningen: Uden LCD-Fjernbetjening
  • Fjernbetjent: No
  • Funktion 5: tryk hængelås
  • Mærke: AOZBZ
  • Typen Af Tilbehør: Særlige Dele Af Anti-Tyveri-Enhed
  • Indslag 2: fingeraftryk hængelås
  • funktion 6: zink legering vandtæt overtræk
  • Type: Anti-Tyveri-Enhed, En-Vejs
  • funktion 8: døren bagage