SONOFF SNZB-03 ZigBee Motion Sensor Praktisk, Smart-Enhed, der Registrerer Bevægelse Udløser Alarm Via ZigBee-Broen Via eWeLink APP IFTTT Ny
SONOFF SNZB-03 ZigBee Motion Sensor Praktisk, Smart-Enhed, der Registrerer Bevægelse Udløser Alarm Via ZigBee-Broen Via eWeLink APP IFTTT Ny
Sku: w89900
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr61.33 kr100.55

Beskrivelse:

SONOFF SNZB-03 Zigbee Smart ZigBee Motion Sensor Sensor Detector Smart Home Security Arbejde Med SONOFF ZBBridge via eWeLink APP

Hvis din bekymring er ikke kun om sikkerhed i hjemmet, men om at bruge motion til at tænde eller slukke lyset, godt, SONOFF SNZB-03 måske gør du føler dig fantastisk.

Dette ZigBee motion sensor er en ekstra handy smart-enhed for at placere overalt i dit hjem til at registrere bevægelse og udløse alarmer.Det betyder, at den vil sensoren sende besked notifikation til din mobiltelefon, når der registreres bevægelse, hvis denne sikkerhed system er bevæbnet.Hvis du har en SONOFF ZigBee Bridge, kan du tilslutte sensoren til den for at aktivere Wi-Fi-enheder, ikke blot ZigBee-enheder.For eksempel, kan du sætte en scene for din dagligstue lys, så vil det automatisk tænde, når du går gennem stuen.Det nye kamera funktion bruges til at gøre dig vide, hvem der nærmer sig dit hjem og fange video nogensinde tidligere end før.Har 110°udsigt felt og 6m opdagelse ringede, og du kan tidligt modtage en advarsel af en andens tilstedeværelse, derfor træffe foranstaltninger til at mindske muligheden for, at dit hus er truet.Share control er tilgængelig for flere brugere at kontrollere og overvåge dit hjem sammen.Nem og værktøj-fri installation, 3M selvklæbende installation betydeligt sparer din tid.Drevet af et batteri, der er praktisk til at holde det på ethvert sted, du ønsker at overvåge.

Beskrivelse:

Hvis din bekymring er ikke kun om sikkerhed i hjemmet, men om at bruge motion til at tænde eller slukke lyset, godt, SONOFF SNZB-03 måske gør du føler dig fantastisk.

Dette ZigBee motion sensor er en ekstra handy smart-enhed for at placere overalt i dit hjem til at registrere bevægelse og udløse alarmer.Det betyder, at den vil sensoren sende besked notifikation til din mobiltelefon, når der registreres bevægelse, hvis denne sikkerhed system er bevæbnet.Hvis du ikke har en , kan du tilslutte sensoren til den for at aktivere Wi-Fi-enheder, ikke blot ZigBee-enheder.For eksempel, kan du sætte en scene for din dagligstue lys, så vil det automatisk tænde, når du går gennem stuen.Det nye kamera funktion bruges til at gøre dig vide, hvem der nærmer sig dit hjem og fange video nogensinde tidligere end før.Har 110 ° udsigt felt og 6m opdagelse ringede, og du kan tidligt modtage en advarsel af en person 's tilstedeværelse, derfor træffe foranstaltninger til at mindske muligheden for, at dit hus er truet.Share control er tilgængelig for flere brugere at kontrollere og overvåge dit hjem sammen.Nem og værktøj-fri installation, selvklæbende installation betydeligt sparer din tid.Drevet af et batteri, der er praktisk til at holde det på ethvert sted, du ønsker at overvåge.

Opret smarte scenerne for at aktivere Wi-Fi smart-enheder.

Registrere bevægelse og udløse alarm beskeder.

Tænd/sluk enheder via din bevægelse.

Arbejde med SONOFF kamera til at overvåge dit hjem.

6m detektion afstand og 110°betragtningsvinkel.

Dele af sensoren til din familie at sammen holde øjne på dit hjem.

3-måneders historie optegnelser check.

Lavt batteri meddelelsen.

Hurtig skræl og stick installation.

Specifikationer:

Batteri: 3V(CR2450);

Trådløs protokol: Zigbee (IEEE 802.15.4);

Materiale: PC;

Dimension: 35X39X28mm

Pakke Inkluderet:

1*SONOFF SNZB-03 - ZigBee Motion Sensor

Bemærkninger:

SNZB-03 vil være til rådighed til skibet ud fra 18 juni. For at sikre en lavere forsendelse omkostninger, vil varen blive sendt ud uden batterier inkluderet.

Enhver Bevægelse, Endog Synlige

Link et kamera til motion sensor og placere sensoren næsten hvor som helst hjem, så du kan se, hvad der foregår i dit hjem gennem kameraet på sensoren side af APP ' en.

Bredere vinkel & langdistance-Afsløring

Kan give detektion afstand af op til 6M og vinkel på op til 110°, når sensoren er arbejde, der sikrer, at de mistænkelige bevægelser i nærheden af dit hus er opdaget endnu tidligere.

Smart Scene, Vågner op i Dit Hjem

Ønsker lys til at tænde automatisk, når du går ind i gangen?Du skal blot sætte en intelligent scene for at aktive dit hjem i aktion.

Intelligent Sikkerhed, Nem Installation

Du skal blot bruge vores inkluderet 3M lim for at få motion sensor, der er monteret i din ideelle steder, bare på få sekunder.

Lav-batteri Anmeldelse

Du vil få en meddelelse om lavt batteriniveau når batteriet liv får 10% tilbage.

Tags: sonoff, motion sensor sonoff, ewelink hub, kamera ifttt, kontakt trigger, sonoff touch, sonoff vand sensor detector, sonoff wifi, tuya zigbee, rf sonoff.

  • Produkt navn: SONOFF SNZB-03 Motion Sensor
  • Materiale: PC-V0
  • Mærke: centechia
  • Certificering: ce, FCC
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Dimension: 35X39X28mm
  • Kameraet Er Udstyret: No
  • Trådløse Forbindelser: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHZ, ZigBee 3.0
  • Model-Nummer: SONOFF SNZB-03 Motion Sensor
  • Input: 3V(CR2450)
  • Kompatibilitet: Alle Kompatibel
  • Staten Forsamling: Klar til at Gå,

Relaterede varer