Nye Foldbare Terninger Skuffe Max PU Læder Folde Sekskant Mønt-Pladsen Skuffe Terninger, Spil, opbevaringsboks 6 Stilarter
Nye Foldbare Terninger Skuffe Max PU Læder Folde Sekskant Mønt-Pladsen Skuffe Terninger, Spil, opbevaringsboks 6 Stilarter
Sku: w90729
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr11.25 kr24.98

Beskrivelse:

Foldbar Terninger Rullende Skuffe Max PU Læder Sekskant Mønt-Pladsen Skuffe Dice Holder Slik Holder opbevaringsboks

Funktioner:

1. Praktisk at bære: Dette er en perfekt gave til at opfylde dine behov for en terninger spil, er den perfekte løsning for overførsel, der beskytter din roll overflader, og holde terninger fra flyvende fra bordet.

2. Udsøgt håndværk: En fløjl på den ene side, og en tyk PU Læder på bagsiden med elegante syninger design og elegant udseende.

3. Enkle og funktionelle design: Læder bakke med fine fuldt PU læder tekstur,let at rengøre,skal kun tør det forsigtigt af med en våd klud til at genoprette den lyse.

4. Udbredt: Enkel og generiske konstruktion, let at bruge og bære, læder bakke med snaps i de 6 hjørner for at gøre det let at folde og udfolde til at sætte på bordet eller hvor som helst.

5. Programmer: der er Stort nok plads til at holde dine ure, smykker, nøgler, mønter, slik, lite tilbehør eller terninger skuffe.Og dette terningerne bakken er enkel og har en stor fysisk fornemmelse.

Beskrivelse:

Ikke kun som terninger rullende skuffe, også som tilbehør skuffe til nøgler, mønter, mobiltelefoner, smykker, mønter, slik osv. i hjemmet eller på kontoret.

Specifikationer:

Funktion: Opbevaring

Form: Sekskant

Materiale: PU læder, fløjl

Udvidet størrelse: 28*25cm

Folde-size: 18.5*16*4cm

Ansøgning: terninger, fjernbetjening, mobiltelefon og andre småudgifter

Pakke Inkluderet:

1 * Foldbar Terninger Skuffe

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xr ip68 slank.

  • Mærke: DUUTI
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer