Pulp Ske Frugt Bolden Digger Praktiske Rustfrit Stål Husstand Vandmelon Skære Manuel Tre-i-én Køkken Værktøj
Pulp Ske Frugt Bolden Digger Praktiske Rustfrit Stål Husstand Vandmelon Skære Manuel Tre-i-én Køkken Værktøj
Sku: w914
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr22.44 kr36.80

Beskrivelse:

Pulp Ske Frugt Bolden Digger Praktiske Rustfrit Stål Husstand Vandmelon Skære Manuel Tre-i-én Køkken Værktøj

[Produktnavn] Vandmelon bolden digger

【Produkt størrelse】22.7*3,5 cm

[Produkt vægt] 104g

[Produkt] blev Brugt til at skære frugter osv.

[Produkt fordele] Enkel og smuk, praktisk opbevaring, holdbar og nem at rengøre.

Forsendelse

1. Normalt vil vi sende varerne inden for 1-3 hverdage efter din betaling er bekræftet af www.simonemoelle.dk. 2. Hvis du vælger hurtig forsendelse og din adresse er defineret som fjerntliggende område af Fedex /DHL, du skal betale ekstra $30 fjernbetjening shipping gebyr.Eller kan du give os en ny, en anden adresse, som ikke er fjernbetjeningen.Fjerntliggende område ind via link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf-3. Hvis du har nogen ændring til ordren, kan du lade budskabet i den rækkefølge. 4. Check venligst din adresse og kontakt nummer er det rigtige, du skal især kontrollere dit postnummer og by, er korrekte oplysninger ,ellers vil din pakke vil ikke blive skib ud.

Garanti

Et års garanti for alle de produkter, kan enhver enhed, der viser sig at være defekt under garanti validering periode, vil blive repareret uden omkostninger for dele eller udskiftes.Slutbrugeren er ansvarlige for alle fragt og gebyrer .Garantien dækker ikke hændelige skader, hændelige skader eller følgeskader som følge af brug af.

Feedback&Rating

Vi takker for din virksomhed, i høj grad.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade os en Positiv feedback og 5 Stjerner rating.Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle vores forretning og tjene dig bedre.Hvis du ikke er tilfreds med, af en eller anden grund, er du velkommen til at kontakte os, at kommunikation er meget mere effektivt end at åbne en tvist.Vores kundeservice og teknisk support vil gøre vores bedste for at tilbyde dig en tilfreds løsning.

Tags: frugt kniv, knive, is scoop, eu ' s lager, kiwi kniv, frugt, frugt ske, veget, frugt værktøj, cutter frugt.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Frugt & Grøntsager Værktøjer Type: Pulp ske
  • Funktion: Øko-Venligt, Lager
  • Type: Frugt & Grøntsager-Værktøjer
  • Materiale: rustfrit stål
  • Model-Nummer: SAA