2021 Nye Anti Slip Beskyttende Silikone Regnskabsmæssige Dækning for Wireless Bluetooth-Klip 4 Højttaler
2021 Nye Anti Slip Beskyttende Silikone Regnskabsmæssige Dækning for Wireless Bluetooth-Klip 4 Højttaler
Sku: w94009
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr20.85 kr34.70

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Sømløs Pasform: Silikone, som er designet til JBL Klip 4 Højttaler med høj præcision. (Kun den beskyttende silikone cover til salg, taler Ikke inkluderet)

2. Giver Effektiv Beskyttelse: Sammenlignet med traditionelle opbevaring tilfælde, kan du afspille musik direkte uden at skulle fjerne denne silicon case, og det vil gøre en fantastisk job med at beskytte højttaler, uden at forstyrre lydkvalitet.

3. Unikt Design: Med kontrol knap ikoner på siden for at styre lydstyrken op og ned, Bluetooth, tænd/sluk af højttaler til Klip 4 uden at fjerne det.Silikone case design med cirkelbane vil godt match form af højttaleren.

4. Premium Råvarer: Dette beskyttende cover er lavet af blødt råmaterialet silicium, støvtæt, og det kan beskytte din højttaler fra dråber og stød, skrammer og hudafskrabninger under udførelsen.

5. 5 Forskellige Farver: Dette sæt af Silicium Beskyttende Covers til JBL Klip 4 Højttaler består af 5 forskellige farver: blå, sort, pink, rød, grå.

Specifikationer:

Navn: Beskyttende Cover til Bluetooth Højttaler

Kompatibel: kompatibel med JBL Klip 4 Bærbare Højttaler

Materiale: silikone

Fås i farverne: sort, rød, grå, blå, pink

Netto vægt: ca 32g

Packing Liste:

1*Silikone Case

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er lidt farve forskel er, bedes forstå.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Bemærk: Det anbefales at bruge den lille skærm på smartphones inden 6,5 cm, og den store skærm på telefoner over 6,5 cm.

Betalingsmetoder:

Du kan foretage betaling ved brug af nogen af de ovennævnte metoder og pls betaler inden for 3 dage, når din ordre er placeret.Din betaling vil blive bekræftet ved at www.simonemoelle.dk indenfor 24 timer og vi vil behandle din ordre, når den er færdig.Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende et krav på www.simonemoelle.dk.Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet med det samme, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.Forsendelse og emballage:Alle poster er markeret, og også pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.Normalt tager det omkring 15-60 dage og kunne være lidt længere tid om at nogle ødemark.Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få pakken tidligere, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.Returnering og Tilbagebetaling:Vi vil sende eller refundering, hvis pakken er gået tabt, beskadiget i transit, eller modtaget den forkerte vare.Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.Feedback:Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Tags: jbl klip 4 kolonne, ice bucket speaker, afro klip 4, højttaler jbl klip 4, jbl frip 4, jbl eon, jbl, tpu jbl klip 2, jbl charge 4 portable, jbl puls.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Højttaler Beskyttende cover For JBL Klip 4
  • støtte: Dropship/Engros/Epacket
  • Pakke: Ja
  • Element Type: Højttaler Tilfælde
  • Materiale: Silica Gel

Relaterede varer