5 Størrelser Beskadiget skrueudtrækkere Hastighed Ud af Boret i borholderen Wire Skib Værktøj til Fjernelse af Knækkede Drop Fjernelse Brudt Remover Bolt O2G2
5 Størrelser Beskadiget skrueudtrækkere Hastighed Ud af Boret i borholderen Wire Skib Værktøj til Fjernelse af Knækkede Drop Fjernelse Brudt Remover Bolt O2G2
Sku: w94136
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr25.61 kr37.63

Beskrivelse:

Vigtigste Funktioner

FJERN BESKADIGEDE SKRUER EFFEKTIVT

Svært at fjerne din gamle og ødelagte skruer?kombineret Emhætte, og Drillbit sammen er specielt beregnet til at fjerne frataget eller ødelagte skruer og bolte i væggen, træ og metalplade applikationer hurtigt og nemt, hvilket gør dit arbejde lettere.

PREMIUM MATERIALE

Det er lavet af superior-high-speed stål med høj hårdhed og anti-korrosion funktioner, der sikrer høj effektivitet og stabil ydelse.Fantastisk til fjernelse af afisoleret, broken head, rustne, skrues, gratis-spinning og dæk skruer.

NEM AT BRUGE

Mere praktisk end dobbelt-sidet skrue remover.To nemme trin, kun har brug for en elektrisk boremaskine, ingen andre værktøjer har brug for, ingen grund til at skifte op og ned, skal du vælge en smule mindre end den skrue beskadiget, kan du nemt fjerne den skrue, skal du sørge for at køre boret i omvendt i løbet af processen.

MERE STØRRELSE VALG

Indeholder 5 Forskellige Størrelser - (0#, 1#, 2#, 3#, 4#) i et sæt, der er velegnet til de fleste øvelser og størrelser af skruer eller bolte (4-12 mm).Denne skrue remover, der virker på Allen bolte, maskinskruer, Lag-Bolte, Træ Skruer med Sekskantede Bolte, metalplader, Skruer, Afrundet Bolte osv.

Brug Scenarier

Det er ideelt for værktøjer, der kræver fjernelse af skruer, herunder bolte i væggen, træ og metalplade applikationer.Passer til de mest almindelige bore bits og skruer eller bolte af enhver størrelse.

Ved Hjælp Af Metoder,

Specifikation

Materialer:High-Speed Stål

Modeller :#0#1#2#3#4

Pakke Indhold

5pcs

Bemærk

Disse bits er ikke beregnet til kommerciel fjernelse af skruer.

Placer apparatet på et tørt sted, så det ikke ruster.

Du må ikke bruge den indflydelse hammer gear!

Justere til den langsomste hastighed, mindre end 200RPM vil være nok.

På grund af manuelle målinger, tillad svag måling afvigelser.

På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, der vises på billedet.

hej, gutter, tak for at besøge min butik.hvis du vil købe mere, end vi er anført, kontakt venligst os.vi vil være klar til at svare dig, ASAP.

Tags: xr antal magnetiske sag.

  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Certificering: Ingen
  • Materialer: High-speed Stål
  • Mærke: KITPIPI
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Andre