Ny Miljørigtig Bil Ledningsfri Støvsuger Håndholdte Mini-Bærbar Støvsuger Til Hjemmet Bil Til Våd Og Tør Super Sugeeffekt
Ny Miljørigtig Bil Ledningsfri Støvsuger Håndholdte Mini-Bærbar Støvsuger Til Hjemmet Bil Til Våd Og Tør Super Sugeeffekt
Sku: w95037
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr72.01 kr120.06

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Håndholdt støvsuger: Den håndholdte støvsuger er udstyret med en 120W ultra-high performance motor, høj effekt og effektiv rengøring.

2. Effektiv rengøring: Den støvsuger kan nemt fjerne grus, cigaretskod, snavs, hår, væsker, osv.i hjemmet eller i bilen.

3. Miljøvenlige og effektive filter: Den håndholdte støvsuger er udstyret med HEPA filter, som er lettere at skille ad end et papir, filter og er lettere at rengøre med vand.

4. Tilbehør: Den bærbare støvsugeren kommer med forskellige tilbehør for at opfylde din multi-funktionelle behov og øge alsidighed.

5. Ansøgning: håndholdt støvsuger er velegnet til rengøring af snavsede kasser, beskidte gulve, brødkrummer, snavs på kæledyr, og fyldt skrald.

Beskrivelse:

Den håndholdte støvsuger kan nemt skilles ad og kan hjælpe dig med at rense hullerne i den sofa, de hjørner af trappen, huller i bilen, etc.

Specifikationer:

Støvsuger størrelse: 16*16*5.8 cm

Effekt: 120w

Slamsuger: 5000Pa

Batteri kapacitet: 2200mAh

Levetid: 20-25 minutter

Filter: HEPA

Støjniveau: mindre end 70 decibel

Materiale: ABS

Pakke Inkluderet:

1 * Støvsuger

1 * Lang Dyse

1 * Multifunktionel Børste

1 * USB-Kabel

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: yzeey slipers.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Læder & Indtræk Renere

Relaterede varer