Illusion Tilbage Lange Ærmer Efter En Brudekjole, En Linje Boho Stranden Perlebesat Enkel Vintage 2021 Rund Hals Maxi Brude Part Kjoler
Illusion Tilbage Lange Ærmer Efter En Brudekjole, En Linje Boho Stranden Perlebesat Enkel Vintage 2021 Rund Hals Maxi Brude Part Kjoler
Sku: w95322
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr540.25

Beskrivelse:

Kunden bør læs først:

1: kjolen er lavet på bestilling.Produktion tid, der normalt tager 5-10 dage, og det kan tage længere tid i travle sæson.Vi foreslår, at kunder bestille mindst 2 måneder tidligere for at give mere tid til produktion og forsendelse.

2.Leveringstid afhænger af shipping måder, du valgte.

3.Venligst besked mig din deadline på forhånd eller detaljer nogen tid-følsomme anmodninger i den rækkefølge bemærk boksen ved kassen.

4.!!!Efter at placere din ordre, er der stadig EN DAG til at ændre dit sind, eller du bedes Venligst bekræfte godt, inden du afgiver ordren.Når skræddersy processen er begyndt, materialer ikke kan genbruges.Annullering af ordrer halvvejs vil give os en masse tab, da alle vore kjoler er ikke på lager, men helt nyt og skræddersyet til hver enkelt ordre.

5.!!!Vi leverer haste ordre service for alle produkter.Hvis der ikke er en haste ordre, anbefaler vi at du kontakter os inden sted for at undgå fejl skøn.

Størrelse chart, og Hvordan man Måler

Hvis der tilbydes størrelser ikke passer dig, vi leverer skræddersyede service, e-mail os følgende målinger:

1. Fuld Bust:_____cm/tommer

2. Fuld Talje:____cm/tommer

3. Fuld Hofterne:_____cm/tommer

4. Skulder(Hul) til Gulvet(Hem):____cm/tommer

5. Barefoot Højde fra Hoved til Tå:____cm/tommer

6. Hæle:____cm/tommer

7. Den dato, du har brug for den kjole:____

Om Farve og kvalitet

1.Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, farve forskel kan ikke undgås, så vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være præcis de samme som de billeder du så forstå venligst, at.Hvis du er meget meget strenge i farve, bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre.

2.Stort set alle de stil-billederne er fra Internettet.Vi kan ikke garantere, at de kan være 100% det samme (, bortset fra de elementer med eksempler på billeder), men vi vil gøre vores bedste for at forbedre ligheden.Og også den pris, der er direkte proportional med kvaliteten, så vi håber, at du kan være tilfreds med den kvalitet, der er baseret på prisen.

RETURRET

!!!Vi vil nægte tilbagebetaling, hvis u ikke hjælpe clearance told.Så læs venligst forsigtig politik afslutning nedenfor.Tak.

!!!For tilpassede størrelse, vi vil ikke acceptere tilbagebetaling.

1.Du har 5 dage til at beslutte, om de elementer, der er rigtige for dig, efter du har modtaget dem.

2.Du kan returnere eller bytte eventuelle ubrugte,uvasket,uændret,ubeskadigede varer i original emballage, herunder din ordre Nr.

3.Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

4.For at slove dit problem så hurtigt som muligt,bedes du kontakte os først, og fortæl os dine return sæson.

5.Efter at vi har modtaget din returnering parcel info og tracking Nr.vi vil refundere dine penge til din konto indenfor 3-10 arbejdsdage.

6.Vi er så ked af, at hvis du har modtaget en vare, der ikke er, hvad der rent faktisk du for eller er ikke de samme som billederne viser, eller beskrivelsen siger på websider.

F & Q

Q: Er du i stand til at genskabe/kopiere en kjole, hvis jeg giver billederne?

A: Ikke noget problem, men ikke alle kjoler.Bare du velkommen til at sende beskeder til mig for at få bekræftelse.

Vi er rigtige kjole producent i byen Suzhou i Kina.Vi lægger al vores energi og sind i hver kjole, hver enkelt af vores kjole er fuld af kærlighed, vores lange erfaring og dygtige håndværk.

Q: Vil kjolen kommer præcis de samme som vist?

A: Vi tage rigtige billeder til at sikre, at du får, hvad du ser.For kjoler med virkelige billeder, vores kjoler vil være præcis som billederne.Men for den kjole uden reelle billeder, kan vi ikke garantere 100%, men 90-95% lighed, da vi ikke den oprindelige designer, men kopimaskinen.

Q: Vil et bryllup eller brudepige kjole passer mig, hvis jeg er gravid?

En: Ja.Vi kan lave enhver bryllup kjole/brudepige kjole med brugerdefineret størrelse til at passe dig eller tjekke med os, hvis kjolen kan laves i empire talje for dig.

Q: Hvilken størrelse er jeg?

A: mål dig selv med hjælp fra en ven eller en lokal skrædder ved at følge vores How-to-Measure.Du kan vælge en standard størrelse ved at kontrollere vores Standard Størrelse Chart, eller udfylde din præcise målinger, når du afgiver bestilling.

Q: Kan jeg haste min ordre, efter betaling?

A: Ja, vi har link til at betale ekstra Fremskyndet shipping cost.Vi vil udveksle hurtige forsendelse for dig.

Tags: tin kjoler, kjole wed, kjole hvid, kort brudekjole 2021, beaded bolden kjole brudekjoler, mayoreo, kjole sommer, bryllup dressing boho, kimono romper, v engagement kjole.

  • custom made: Ja
  • Element Type: Kjoler Til Bryllup
  • Halsudskæring: O-Hals
  • Back Design: Illusion
  • Brudekjole Stof: Chiffon
  • Kjoler Længde: Gulv-Længde
  • Ærme Stil: Puff Ærmer
  • Dekoration: Perlebesat
  • Med indbygget Bh: Ja
  • Mærke: YASHANG
  • For Gravide Kvinder: Ja
  • Ærme Længde(cm): Fuld
  • Mode Element: årgang
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Silhuet: Strand
  • Talje: Naturlige
  • Toget: Sweep/ Brush Train
  • Oprindelsessted: Kina
  • drop skib: Ja
  • De Faktiske Billeder: No

Relaterede varer