3 Stykker Og Måle Skeer,Rustfrit Stål Kort Håndtag Og Skeer,Scoops med Taske Klip,Kaffe og Te
3 Stykker Og Måle Skeer,Rustfrit Stål Kort Håndtag Og Skeer,Scoops med Taske Klip,Kaffe og Te
Sku: w96239
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr51.16 kr82.50

Beskrivelse:

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } materialer af Høj kvalitet:Smukt udformet med rustfrit stål, der er bygget til at holde hele LIVET.Spejl poleret til PERFEKTION.Fin og elegant, men alligevel overkommelig 3 pack combo.Ikke rust og vil ikke lade dig ned!

Mp-måling scoop:Plads til alle dine måling af behov, herunder kaffe, te, sukker, mel, krydderier, kosttilskud (proteinpulver, kreatin mv.), væsker, stevia, og meget mere!Det perfekte supplement til dine andre sæt af køkken gadgets og tilbehør.

Nem at rengøre:Let at rengøre og rust fri, det er sikkert at sætte i opvaskemaskine, uanset om det er derhjemme eller i den udendørs, kontor, han er det bedste valg!Udformet af sikkerhed rustfrit stål, spejl finish er skinnende, som gør dem begunstiget af professionelle baristaer.

Ergonomisk Design:Entydigt manipuleret med et forlænget håndtag og en kurvet form tommelfinger loop for din øse fornøjelse.Kort nok til at passe ind i dunke, keramik/ glas, eller andre små beholdere, men lange og tunge nok til at føle sig solidt i hånden.

Forsegling klip:Dobbelt formål, håndtag af scoop fungerer som et klip for at forsegle og bag efter åbne og holde luft fra oxiderende din frisk kaffe.

Materiale:rustfrit stål

farve:Sølv

Pakkens Indhold:

1 * 15 ml og spoon (9.5x4cm)

1 * 30 ml og spoon (12x5cm)

1 * Kaffe Scoop Klip (17.5x3.7x2.5cm)

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr jagt.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)