Lynbeskyttelse arrester computer enkelt Netværk, udstyr til overvågning signal RJ45 lynbeskyttelse arrester
Lynbeskyttelse arrester computer enkelt Netværk, udstyr til overvågning signal RJ45 lynbeskyttelse arrester
Sku: w96827
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr24.79 kr49.58

Beskrivelse:

Dette produkt er velegnet til alle 100MHz netværk af signaler og Ethernet-signaler af kontor computer vært for over-spænding og overspændingsbeskyttelse.Høj energi anti-surge-komponenter anvendes til at beskytte den forreste og bageste enheder fra induceret overspænding, skifte overspænding og elektrostatisk afladning.

Vigtigste funktioner:

1. Stor flow kapacitet og hurtig reaktionstid

2. Vedtage multi-fase beskyttelse kredsløb, lav resterende spænding

3. Godt håndværk og fremragende ydeevne

4. Grundstødningen punkt er behandlet med en speciel proces til at undgå signalinterferens

5. Lille størrelse og nem installation

Installation og vedligeholdelse

I er de input, og ud er output.Input er tilsluttet til transmission linje, og output er tilsluttet til udstyr.

En protector er forbundet i serie på signal output kilde enhed ende, og det beskyttede udstyr input-enden.

Jordforbindelseslederen skal være pålideligt i forbindelse med jordforbindelse bus af lightning protection system.

Protector har ikke brug for særlig vedligeholdelse.Hvis det er beskadiget ved høj spænding og lyn, kan du erstatte det i gang.

Hvordan til at forbinde indendørs og udendørs jordforbindelseslederne:

Det er bedre at være grounded separat.Når det ikke er muligt at jorden hver for sig, jorden wire af tre centrale magt kan bruges til indendørs belysning beskyttelse jordforbindelse;

Udendørs skal være jordet, hver for sig, ikke med den begrundelse, wire af lynafleder.Grundstødningen ledning af lynnedslag arrester bør ikke blandes med andre ledninger.Det bør være adskilt.

Den kortere lynbeskyttelse grundstødning wire er, jo bedre (dens induktans er direkte proportional med længden af grundstødningen ledning, og i nærheden jordforbindelse er forpligtet til at reducere induktans så meget som muligt).

Bemærk: der er tre core wire jorden wire bruges til jorden (uanset afstand og wire diameter og elektromagnetisk induktion til andre linjer), men denne tråd er hovedsagelig anvendes til lækage beskyttelse, og blandet med lynbeskyttelse jordforbindelse, det er let at få modangreb ulykke af elektriske apparater.

Enkel lynbeskyttelse jordforbindelse:

Pole overvågning

1. Enkel lynbeskyttelse jordforbindelse kan forbinde grundstødningen ledning direkte til metal stangfiskerfartøjer.

2. Til udendørs overvågning i ikke minefelt, lynafleder er ikke påkrævet, og jordforbindelse stang er ikke begravet ved hvert punkt.Det er OK at dele en jordforbindelse stang med flere tilstødende kameraer.Men læg ikke den jordledning til overvågning rummet til jorden.

3. Efterlad ikke den udendørs overvågning af bygningen.Når ledninger, tage en jordledning på hvert punkt.Det er bedst at finde jordforbindelse krop, før ind i maskinrummet.Hvis det er umuligt at finde det, skal du indtaste overvågning vært værelse og finde ud af bygningen forstærkning, metal vandrør og stikkontakter jordledning.

4. Strenge krav til teknik, jordforbindelse modstand er ikke højere end 4 ohm.Generelt pole foundation er meget lavt, kan ikke spille en stor jordforbindelse effekt.Hertil kommer, at jordelektroder bør blive begravet på mindst 2 meter dybt, som kan være forbundet til jord bur, og lynbeskyttelse enheden kan også være forbundet til jordelektroder.Hvis jordelektroder når frem til en dybde af mere end 2 meter, vil der ikke være nogen jordforbindelse potentielle modangreb.Pole jordforbindelse er generelt ikke så strenge som kravene.Hvis jordforbindelse modstand er mindre end 4 Ω, du har brug for til at lave en lille jordforbindelse nettet under stangen.Jordkablet skal være forbundet med galvaniserede dele, kobber dele og svejsning, og må ikke være pakket ind med rustne skruer og tape.

2, Indendørs kamera

1. Jorden wire af lynnedslag arrester skal være forbundet til jord ledning til 220 V i nærheden.Hvis der ikke er nogen grund wire, det er nødvendigt for at sikre, at der er en jordledning på hvert punkt for at forbinde med andre ground ledninger i maskinrummet.

2. Når der ikke er andre jordledning kan være forbundet, jordledning kan sømmes direkte til fremstilling af cement mur, som er meget bedre end ingen jordforbindelse wire.Bemærk: Du skal installere overspændingsbeskyttelse inden for 1 meter fra enheden, der er beskyttet.Jo tættere, jo Bedre!

Funktioner: Ethernet-Netværk RJ45 overspændingsbeskyttelse Fn:5 V, Imax=5KA Ur:≤15V Vs:≤1ns responstid:100 mbps Ae: ≤0,5 dB Stik:RJ45-Size:83x25x25mm

1X Helt Nye Ethernet RJ-45 Lyn Enhed til overspændingsbeskyttelse.

Tags: stikkontakt, strømskinne, imac protector, sag-monitor, skrivebord outlet, antenne spændingsstabilisatoren, arrester coaxial, rj45 værktøj, keyless protector, udvidelse med usb-stik, 220v spændingsstabilisatoren.

  • Indslag 2: lynbeskyttelse arrester
  • Funktion 1: lyn arrester
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: GN126