V-Form, Sko Slot Arrangør Justerbar Dobbelt Lag Stak skohylde Ingen Forsamling, der Kræver en pladsbesparende Opbevaring Rack Holder QJS
V-Form, Sko Slot Arrangør Justerbar Dobbelt Lag Stak skohylde Ingen Forsamling, der Kræver en pladsbesparende Opbevaring Rack Holder QJS
Sku: w97484
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr3.88 kr6.42

Beskrivelse:

V-Form, Sko Slot Arrangør Justerbar Dobbelt Lag Stak skohylde Ingen Forsamling, der Kræver en pladsbesparende Opbevaring Rack Holder QJS Shop

Funktioner:

1. Spar 50% plads: Det innovative design af skoen trug kan rumme dobbelt så mange sko som før, at yde en fremragende pladsbesparende løsninger til soveværelser, garderobeskabe og skoskabe.Skoen rack holder din stue i rækkefølge, og gør din overfyldt garderobe perfekt og effektiv.

2. Indbygget spænde, 5 niveauer for en fleksibel tilpasning: Justerbar højde, velegnet til alle former for sko, uanset om det er flade sko eller høje hæle.Udsøgt størrelsen design, skal du ikke bekymre dig om sko, der bliver klemt.

3. Familien skal have, og ingen samling påkrævet: høj kvalitet og miljøvenlig PP plast materiale gør denne sko trug har en højere bæreevne, holdbarhed og længere levetid.Produktet er installeret på tidspunktet for emballage, som er mere praktisk og holdbart end andre produkter, der skal installeres.Vælg det at gøre dit hjem mere pæn og behagelig.

4. Anti-slip design: overfladen er designet med anti-slip linjer, med en stabil flade, således at det ene har et bedre greb, så der er ingen grund til at bekymre sig om sko, der falder fra.

5. Den fremspringende håndtag gør det nemt at tager ud skoene: det føles behageligt, bunden er fortykket til at forhindre deformation, og det er fast og skridsikker.

Bemærk:

1.Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt

2.Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling

Beskrivelse:

Materiale: PP

Vægt: 180g

Størrelse: 26.5*11*6cm

Farve: Som billede viser,

Emballage: opp

Funktion: multi-purpose sko opbevaring kabinet

1x V-Form, Sko Slot Organizer

Tags: xs antal originale oplader kabel.

  • Materiale: Plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Multiyilego
  • Model-Nummer: /
  • Type: Sko Bøjle