LED Lys Kat Ører Headset Børn Bluetooth-kompatible Hovedtelefoner Trådløse Hovedtelefoner HIFI Stereo-Bas Hovedtelefon Til Phones Med Mic
LED Lys Kat Ører Headset Børn Bluetooth-kompatible Hovedtelefoner Trådløse Hovedtelefoner HIFI Stereo-Bas Hovedtelefon Til Phones Med Mic
Sku: w97651
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr39.98 kr153.68

Beskrivelse:

LED Lys Kat Ører Headset Børn Bluetooth-kompatible Hovedtelefoner Trådløse Hovedtelefoner HIFI Stereo-Bas Hovedtelefon Til Phones Med Mic

Bullet Punkter: 1、Understøtte Flere Funktioner: Denne kat ear headset bruger den seneste version 5.0 til Bluetooth-kompatible, og er også udstyret med en 3,5 mm/0.14 in-stik audio-kabel.Du kan bruge dem som trådløse hovedtelefoner og kabel hovedtelefoner, især når der ikke er strøm.Kablet understøtter kontrol fra forskellige enheder såsom smartphones, tablets, Pc 'er, laptops, Tv' er og musik-afspillere, så du kan lytte til hvad du vil, når som helst, hvor som helst, uden begrænsninger.

2、Lang batterilevetid: for At opfylde de behov, for at lytte til musik hele dagen, den store kapacitet lithium batteri kan opfylde alle ønsker.Det tager kun en time at oplade og op til 10 timers taletid.Du er ikke bange for strømudfald, når du rejser udenfor.

3、Justerbar Hovedbøjle: Fremragende lyd kvalitet og justerbar hovedbøjle, med multi-farve omgivende lys.Kat hovedtelefonerne, afgiver en sprød, klar lyd og kraftfulde bas, der giver den bedste lytteoplevelse.Justere størrelsen af pandebånd til at passe forskellige størrelser hoveder.Det er meget velegnet til små børn, teenagere, teenagere, piger og voksne kvinder.Det kan bruges i skoler, online kurser eller luft rejse, streaming osv.

4、Letvægts Hovedtelefoner: Letvægts kat ear hovedtelefoner med bluetooth-kompatible.Du vil ikke føle træthed, efter at bære det i lang tid.Kroppen af matteret materiale, øko-venlige mikro-sand-teknologi, hud-venlig, blid berøring.

5、Meget Bærbare: Foldbar opbevaring type, meget transportabel.Det kan være let at sætte ind i posen for at rejse.Kat paw design og polstret øret pude pandebånd.Denne kvinder headset vil fordybe dig i lydbøger og yndlingssange.Disse sjove over-ear-hovedtelefoner er specielt designet og udført for 3-årige.Udsøgt fødselsdag eller Jul, gaver til piger, børn, teenagere, voksne kvinder og katteelskere.

Specifikationer: Model: Headset

Farve: lilla, blå, rød, pink, sort, cyan

Opladningstid: 1 time

Bluetooth-kompatibel version: 5.0

Bluetooth-kompatibel modtager distance: omkring 10 M/393.7 i

Batteri kapacitet: 400 mA

Taletid: 10 H

Standby tid: 180 H

Støjreduktion: CVC 6.0

Voice support: support

Kanal: 3D surround sound

Funktion: 1 batteri-display, 2 call-funktionen, 3 NFC-funktion, 4 stemmestyring, 5 støtte musik

Packing Liste:

1*Headset

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.Bemærkning: Den postnummer startende med 07,51,52,35,38 i Spanien er et fjerntliggende område, postnummer,som kun kan leveres fra Kina, kan du ikke købe i udlandet lager til levering .

1. Om Feedback:

1.1 Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

1.2 Feedback er meget vigtig for OS, Så venligst kontakt os med det samme, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem, og at give den bedste kundeservice.

1.3 Det er umuligt at løse det, hvis vi ikke(ikke) vide om dem!

2. Hvad er de tilgængelige metoder for betaling?

2.1 Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.2 Bemærk: Andre om betaling VIA dette link: https://service.www.simonemoelle.dk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

2.4 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

3. Aabout Forsendelse:

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO),Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3.2 Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

3.3 De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

3.4 SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

3.5 Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode,?kontakt os venligst (umiddelbart).Vi vil spore med rederiet så hurtigt som muligt, og svare dig.

3.6 på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

3.7 Sælger er ikke ansvarlig for importtold, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

Tags: xr bagage.

  • Modstand: 1.0 Ω
  • Certificering: Ingen
  • Kontrol-Knap: Ja
  • Længde: 1,0 m
  • Følsomhed: 1.0 dB
  • Meddelelse: Trådløst+Kabel
  • Driver Diameter: 0.0 mm
  • Mærke: Rondaful
  • Totale Harmoniske Forvrængning: 1.0%
  • Vocalism Princippet: Andre
  • Aktiv Støj-Aflysning: Ja
  • støtte: Drop shipping
  • Trådløse Type: bluetooth
  • Stil: Hovedtelefon
  • Codecs: Ingen
  • Model-Nummer: Børn Hovedtelefon
  • funktion: Sport
  • Max Output: 0.001 mW
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Volumen Kontrol: No

Relaterede varer