Moxilyn 2020 Herre Sort Cykling Tøj MTB uniform Cykel Bære Trøje Korte Sæt Ropa Ciclismo Maillot Culotte
Moxilyn 2020 Herre Sort Cykling Tøj MTB uniform Cykel Bære Trøje Korte Sæt Ropa Ciclismo Maillot Culotte
Sku: w98141
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr105.19 kr146.12

Beskrivelse:

Moxilyn 2020Cycling Tøj MTB uniform Cykel Bære Trøje Korte Sæt Ropa Ciclismo Maillot Culotte

Halsudskæring

Dette fashionable krave er designet til at reducere friktion, mens du kører.

Lynlås

Høj kvalitet lynlås,holdbar,træk sammen gennem tusinder af gange den test,evem i frost kolde miljø,men også glat trække sig sammen.

Jersey stof

Meget åndbar, meget absorberende, cykling stof holder dig tør og kølig, når du rider.Riding hårdt arbejde op en alvorlig sved, men denne trøje vil holde dig komfortabel i hele din tur.

Ærme

Fleksibel og uhæmmet,Lad armen mere frit stræk

Side

Side Stof:Store Net Stof.Meget Elastisk,Meget Åndbar.

Tilbage Lomme

Tilbage tre poser design for Rasy opbevaring af små genstande,kan opbevaring af kedel,telefon og andre genstande.

non-slip tape

Høj kvalitet,non-slip tape for den mest komfortable cykel oplevelse

Stof shorts

Meget åndbar, meget absorberende, cykling stof holder dig tør og kølig, når du rider.Riding hårdt arbejde op en alvorlig sved, men denne trøje vil holde dig komfortabel i hele din tur.

GEL PAD

Produkt liste

Vi kan gøre alle Tour italienske Cykling og Tour de France-hold riding passer

Levering

1.Leveringstid:15-25 arbejdsdage. 2.Vi håber, at emner er på tide at du side,men det er en international levering,levering til tiden er meget afhængig af rederiet og lokale skikke,hvis der er nogen spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse,skal du ikke hesutate til at kontakte os. 3.det tracking nummer, vil kun være tilgængelige for skibsfarten registrering. 4.Vi sender 6 dage om ugen,bortset fra søndage og helligdage. 5.I genral,packges skibet 2-4business dage og kan kontrolleres online(undtagen søndage og helligdage).

Tilbage

1.Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt med en ødelagt eller ude af drift hoppede,lad os venligst vide, inden for 3 dage efter levering. 2.I tilfælde af, at disse uønskede ting, der sker,håber vi, at købere og producenter kan comminicate aktivt til at løse tvister på en fleksibel måde,og vi lover, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte os,vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, der kan komme op med det samme, og vi sætter pris på at give os mulighed for at få en fair behandling.Alle om vores produkter vil blive besvaret så hurtigt som muligt,på forhånd tak for tålmodigheden

Forslag

Din tilfredshed og positive feedback er meget afgørende for os,bedes du efterlade en positiv kommentar og 5 start, hvis du er satisified med vores produkter og tjenester

Om Mærket

Moxilyn har specialiseret sig i opbygningen af den stil og smag, hver sports-entusiast, har haft fokus på "riding udstyr" og "udendørs sports-udstyr" personlighed bygning.Fra post-niveau til professionel kvalitet sports produkter, vi forfølger personlighed og kvalitet, med et fremragende design, sikkerhed, funktionalitet, tilpasningsmuligheder for at vinde kærlighed for kunderne!PS: Vi er en professionel producent af cykling tøj.Vi er en af de største leverandører på www.simonemoelle.dk.Med mere end 6 års erfaring i Jersey produktion, er vi i stand til at give de bedste priser, den bedste kvalitet og den fremragende service.Vi kontrollerer vores produkter, før du sender dem ud .Vi lover at give dig en fuld refusion, hvis produkterne ikke er som beskrevet.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, og vi er glade for at hjælpe dig.

Tags: yz85 stjerne.

  • Passer til: Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
  • Cykling Jersey Pad Stil: GEL Pad Åndbar
  • Mærke: Moxilyn
  • Lynlås Længde: Fuld
  • Ærme Størrelse: Korte ærmer
  • Køn: MÆND
  • Salg Metoder: Fabrikken Direkte Salg
  • Model-Nummer: Moxilyn-20200812
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Trøjer Materiale: 100% Polyester
  • Sæson: Sommer
  • Materiale: Polyester
  • Type: Trøje Sæt
  • Bukser Af Materiale: 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex

Relaterede varer