Onever Ny Bil Omgivende Lys Bluetooth-APP Med Lyd Sensor Bil Interiør Lys Atmosfære Med 4-Knap 24-Nøglen, Fjernbetjeningen
Onever Ny Bil Omgivende Lys Bluetooth-APP Med Lyd Sensor Bil Interiør Lys Atmosfære Med 4-Knap 24-Nøglen, Fjernbetjeningen
Sku: w98177
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr122.92 kr204.91

Beskrivelse:

Funktioner:

Flere kontrol

Tre valg til at kontrollere din motorcykel, Bil, SUV ATV.Mobiltelefon Bluetooth-APP Control, som hjælper dig med at slippe af med den traditionelle fjernbetjening.Og der er 24-nøglen, fjernbetjeningen og 4-bunden controller.Du er fri til at vælge den måde, du kan lide og nyde cool neon lys effekt.

Nem at bruge

Bøje og kurve hver strimmel sådan at enhver montering placering og skær bil LED lys enhver størrelse, du ønsker!

Sikker og pæn

De arbejder spænding er 12v, det er sikkert, og ingen behøver at bekymre sig om børn.Produktet er installeret i kløften, som kan give din bil med en god atmosfære effekt og gøre din bil pæn.

Flerfarvet

Trådløs fjernbetjening, kan du ændre farve og justere lysstyrken, som du ønsker.Tilpasning af din egen farve tilstande af ekstraudstyr til at opgradere din bil.

Musik aktivering

De LED under bilen glød system er udstyret med lyd, sensorer, der lader, LED lys, der er synkroniseret med musik beat.LED-musik, lys stribe følger rytmen, og justerer blottere til at passe styrken af lyden.

Specifikationer:

Konto type: Bil Omgivende Lys

Størrelse: 1 sæt

Farve: Som vist

Materiale: PVC

Arbejder spænding: 12V DC

Arbejder løbende: 1A

Effekt: 10W

Ekstern batteri type: knapcelle

Belysning vinkel: 120 grader

Lys farve: Farverig

Livet service: 30000h

Pakke størrelse: 26.5*10*4 cm/10.41*3.93*1.57 tommer(L*b*H)

Pakke Vægt: 310g/10.93 oz

Package:

1*Bil Omgivende Lys(sæt)

1*Remote control

1*Knappen Controller

1*Pakke Box

Tags: 3 5 bluetooth-lyd, bluetooth-lyd bold, motorola bluetooth-lyd, bluetooth-lyd nautiske, bluetooth omgivende forstærkning telefoner, choker bluetooth-lyd, bluetooth-dual sound, fi bluetooth-lyd, hovedtelefoner omgivende lyd, bluetooth-lyd-knappen.

  • Element Type: Atmosfære Lampe
  • Mærke: Onever
  • Certificering: CE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer