Mikrobølgeovn Frokost Boks I Rustfrit Stål Stel Opbevaring Af Fødevarer Container Børn Børn Skolens Kontor Bærbare Bento Box Til Skole
Mikrobølgeovn Frokost Boks I Rustfrit Stål Stel Opbevaring Af Fødevarer Container Børn Børn Skolens Kontor Bærbare Bento Box Til Skole
Sku: w98867
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr98.45 kr140.65

Beskrivelse:

Funktioner: 1、Perfekte Lunch Box: Den perfekte lunch box til voksne børn, som kommer med 4 rum, perfekt opfylder appetit af voksne og børn, fremme en sund og afbalanceret måltid.

2、Lækage-bevis Design: frokost boks byder på fremragende tætning, leak-proof, ingen grund til at bekymre sig om utætheder, flere uafhængige mad rum, der er designet til at sikre, at måltider og snacks er frisk under transport.Bemærk: Som det fremgår, låget skal svare til størrelsen rum.

3、Lagdelt Design: Den lagdelte design gør det nemt for krydderier, og kassen er mere praktisk end almindelig madpakke og perfekt til de daglige måltider; det nederste felt kan også være opvarmet for at holde varmen for friske fødevarer.

4、Produkt Størrelse: størrelsen af denne lunch box er omkring 25*18*8cm.Deleren er beregnet til at opdele den madpakke, 3 eller 4 rum. 1200ml / 40.6 oz kapacitet kan nemt rumme nok mad til voksne eller børn.

5、varmebestandig: Mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab er sikker.Dette er en varmebestandig frokost boks, så du kan gemme mad i køleskab, varme det i en mikrobølgeovn, og derefter vaske det i opvaskemaskinen.Det gør livet lettere.

Specifikation: Navn: 304 Rustfrit Stål Lagdelt Frokost Boks Plomberede, lækagesikre Rum Isolering Frokost Boks 1200ml

Materiale: fødevaregodkendt PP, TPR

Størrelse: 25*18*8cm/9.84*7.09*3.15 i

Vægt: ca 2600g

Kapacitet: 1200ml

Funktioner: lagdelt design, indvendige vægoverflade finish, som er nem at rengøre

Emballage: opp taske

Packing Liste:1*Frokost-Box

Tags: xiaomi hvid ledningsfri.

  • Funktion: Øko-Venligt, Tætte
  • Form: Rektangel
  • Materiale: rustfrit stål, Fødevaregodkendt PP, TPR
  • Funktioner: lagdelt design, indre væg overflade, Nem at Rengøre
  • Størrelse: approx. 25 * 18 * 8cm / 9.84 * 7.09 * 3.15 inches
  • Vægt: about 600g
  • Kapacitet: 1200ML
  • Pakning: opp taske

Relaterede varer