Tandbørste kopholder 2stk Fremragende Rustfrit Stål Tandbørste Indehavere Tandbørste Rack Badeværelse Forsyninger Indehaver
Tandbørste kopholder 2stk Fremragende Rustfrit Stål Tandbørste Indehavere Tandbørste Rack Badeværelse Forsyninger Indehaver
Sku: w99339
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr31.84 kr55.87

Beskrivelse:

2stk Fremragende Rustfrit Stål Tandbørste Indehavere Tandbørste Rack Badeværelse Forsyninger

Feature: 1. At hænge op tandbørste og gør det til tørre let.Sætte mundskyl kop på hovedet for at undgå ophobning af vand.Dette vil være bedre til at beskytte din families sundhed.

2. Tandbørsteholder inkluderer tandpasta og holder kopholder, der kan placeres på væggen for at forbedre pladsudnyttelse.

3. Lavet af høj kvalitet rustfrit stål, holdbar, vandtæt og rust‑bevis.På samme tid, det bevarer glans og er let at rengøre.

4. Design-konceptet er fantastisk.Designet er smart og minimalistisk.Kvaliteten af de produkter, der har gennemgået en omfattende prøvning og kontrol.

5. Indehaveren er meget velegnet til at indsamle tandbørster og kopper.Du kan også sætte tandpasta eller elektrisk tandbørste på det.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Tandbørsteholder

Materiale: Rustfrit Stål

Produkt Størrelse: Ca. 40 x 28 x 80 mm / 1.6 x 1,1 x 3.1 i

Vægt: Ca. 140 g / 4.9 oz

Package List: 2 x tandbørsteholder

Bemærk: 1. Lad 0-2 cm-fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard. 3. Før installationen, skal du rengøre den for støv og vand pletter og holde væggen pæn og tør.

4. Velegnet til keramiske fliser, glas, metal, træ, plast overflader, etc.

5. Genanvendeligt.Varme det med en hårtørrer for 15 sekunder, og derefter kan du fjerne det og holde det på andre overflader.

6. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, eller tjenester for nogen grund, er du velkommen til at kontakte os, og give os mulighed for at løse problemet.Vi vil give kunderne en god shopping oplevelse, som vores ultimative mål.Den bedste måde at kontakte os er via beskeder, vi tjekker vores oplysninger regelmæssigt.Husk, at kommunikation er den bedste måde at løse problemer.

{imageURLs}

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for pligt, at køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak !

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Tags: xs max mat protector.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Andre

Relaterede varer