Hår Tilbehør Sølv/Guld Høj Kvalitet Krystal Rhinestone Hår Pandebånd Bryllup Hår Pynt Legering Brude Hår Bælte
Hår Tilbehør Sølv/Guld Høj Kvalitet Krystal Rhinestone Hår Pandebånd Bryllup Hår Pynt Legering Brude Hår Bælte
Sku: w9959
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr71.76

Beskrivelse:

Antal:1 stk Størrelse: 32*6,5 cm Farve:rosa guld/sølv Materiale:høj kvalitet krystal,rhinestone,zink legering, kobber ledning snoede Alle vores bryllup hovedbånd er lavet med den højeste kvalitet materialer til rådighed og rival høje ende designer stykker, der koster så meget som 3-4 gange (eller mere)

Forestil dig at gå ned ad kirkegulvet klædt til nitaller i dit bryllup outfit, der tog måneder for planlægning for at fuldføre.

At opleve et bryllup ceremoni, som du vil huske for resten af dit liv, skal du have et komplet outfit ret?

Denne smukke passer til alle brude godt.

Dette bryllup hovedbøjle er nem at fastgøre til halsen, så det vil ikke tilføje problemer med at nogen af forberedelsen planer, der allerede er sat i sten.

Så hvorfor ikke give dig selv en aura af storhed på din store dag?Dette bryllup hovedbøjle fuldender udseendet, som du er på udkig efter om den største dag i dit liv.Bemærk Venligst:

Brylluppet hovedbøjle omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne).

Efter 24 timer af ordren placeres,ændringer af størrelse/farve og andre krav er ikke acceptabelt. (du ved, den kjole har været taliored,bedes du venligst forstå).

For skat, der afhænger af din brugerdefineret , vi ikke opkræve skat.Du skal betale skat, hvis din brugerdefineret sagde, har skat.Tak.Vi accepterer ikke returnering kjole på grund af skat

Tags: xsiaomi mi hjul.

  • Model-Nummer: HS-J5457
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Type: Hårbånd
  • Materiale: Andre

Relaterede varer