Så Dibbler Rustfrit Stål Varige Langtidsholdbare Havearbejde Gødning Plantning Vegetabilske Omplantning Af Hul Punch Plantageejer
Så Dibbler Rustfrit Stål Varige Langtidsholdbare Havearbejde Gødning Plantning Vegetabilske Omplantning Af Hul Punch Plantageejer
Sku: w99916
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr29.94 kr65.08

Beskrivelse:

Funktioner: 1. Denne plante sår dibbler er meget udbredt i hjemmet, have, jord boring, såning og gødskning, havearbejde og blomstring.

2. Lavet af rustfrit stål og træ-materiale, holdbart, rustfri, og lang tid at bruge.

3. Let at bruge: det er Nemt at overføre dit anlæg til det rette sted.Det kan hjælpe dig med at plante, luge ukrudt, jord løsne, transplantation, og andre formål, for din have planter.

4. Det er et perfekt værktøj for dig, at så frø og kimplanter, et godt tilbehør til din have.

5. Størrelse: Længde ca 28cm/11.02 i,Håndtag bredde omkring 11,5 cm/4.53 i,det er den bedste gave til havearbejde-elskere.

Specifikationer:

Materiale: træ+rustfrit stål

Farve: sølv+træ-farve

Længde: ca 28cm/11.02 i

Håndtag bredde: over 11,5 cm/4.53 i

Packing Liste:

1*Sår Dibber

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Bemærk: Det anbefales at bruge den lille skærm på smartphones inden 6,5 cm, og den store skærm på telefoner over 6,5 cm.

Betalingsmetoder:

Du kan foretage betaling ved brug af nogen af de ovennævnte metoder og pls betaler inden for 3 dage, når din ordre er placeret.

Din betaling vil blive bekræftet ved at www.simonemoelle.dk indenfor 24 timer og vi vil behandle din ordre, når den er færdig.

Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende et krav på www.simonemoelle.dk.

Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet med det samme, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

Forsendelse og pakke:

Alle varer bliver kontrolleret, og også pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

Normalt tager det omkring 15-60 dage og kunne være lidt længere tid om at nogle ødemark.

Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få pakken tidligere, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Returnering og Tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken er gået tabt, beskadiget i transit, eller modtaget den forkerte vare.Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Tags: frø seeder, Lil Peep xxxtentacion, kage askepot, manuelle indstillinger, lizard udstoppede dyr, manuel plantning, lil pumpe, transplantation, sætteplante transplantation, 3d-joker-shirt.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Dropshipping: støtte
  • Materiale: Plast