Rustfrit Stål Armbånd Kolber Bærbare Vin, Whisky Hip Kolbe Flagon Drikke Flaske Køkken Vin Container
Rustfrit Stål Armbånd Kolber Bærbare Vin, Whisky Hip Kolbe Flagon Drikke Flaske Køkken Vin Container
Sku: w107321
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr69.09 kr130.29

Beskrivelse:

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[Kvalitet og sikkerhed] flad gryde armbånd er lavet af høj kvalitet materiale, og vil aldrig rust.Dette billede kolbe armbånd er meget stærk og ikke vil break-even, hvis du taber det.

[Funny fladskærms-kande] Den flade kande armbånd vil overraske dig og dine venner!Dette er en hemmelighed-kande, som regel de fleste mennesker tror, at det er en tyk smykker.Men du kan bruge dette produkt til at overraske dine venner, når du deltager i en fest, koncert eller festival.

[Udsøgt Gave] Pige/Damer Armbånd Drikke Flaske er den perfekte gave til dig eller venner, der kan lide at drikke.Denne vin flaske armbånd er udstyret med krystal smykkesten dække, skinnende overflade.Du kan bruge det som fødselsdagsgave, fest, gaver, Julegaver og nytår gaver.Det er ikke kun et smukt armbånd.

[Kapacitet] flad gryde armbånd er større end almindelige armbånd.Det kan indeholde op til 3,5 ounce af væske, som svarer til 2 gange.Hovedsageligt bruges til fest og bar tid.Det anbefales ikke at blive båret som en normal armbånd.

[INTERESSANT DESIGN] Den perfekte kombination af armbånd og kolbe, subtile og .Med en delikat vakuum elektrolytisk proces, det glimter i sollys, og ikke falmer.Den har et cool design, der vil gøre dig den sejeste person i den pub, fest og musik festival.

Produkt model: GUY-GSZ036

Produkt navn:3,5 ounce armbånd hip kolbe

Tud diameter: 12 MM/gevind M16

Brug af produktet: for spiritus -, whisky -, ikke-sure væsker, osv.

farve:Sølv / hvidguld / Guld / Sort / Farve

Materiale:304 rustfrit stål

størrelse:Den ydre diameter af kedel kroppen er 100mm, den inderste ring diameter er 69 mm, højden af kedlen er 119mm, tykkelsen er 34mm, og væggens tykkelse 0,6 mm.

Pakkens Indhold:

1 x Armbånd hip kolbe

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: kolbe til alkohol, alkohol armbånd, kolbe whisky, sort kolbe, feng shui armbånd, armbånd kolbe, 2 oz kolbe, hip kolbe vodka, alkohol kolbe, mini-whisky.

  • Model-Nummer: 1 x Bracelet hip flask
  • Type: Mini
  • Krop Materiale: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer