BC27S Intelligent Lys Sensing Cykel Lampe Dobbelt Hvid 7w Led-Perler Mikro-Usb-Opladning af Bærbare Kilde Ipx-6 Lampe
BC27S Intelligent Lys Sensing Cykel Lampe Dobbelt Hvid 7w Led-Perler Mikro-Usb-Opladning af Bærbare Kilde Ipx-6 Lampe
Sku: w122725
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr80.21 kr170.72

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Super lyse og multi-funktion: 2 rigtige LED lampe perler, bredere synsfelt, kan forbedre den maksimale synlighed på vej, gade eller bjergene for at sikre din ridning sikkerhed.

2. Anvendelse: cykel lys, der har en bred vifte af anvendelser, der er egnet til cykling, vandring, camping eller enhver udendørs aktiviteter.Det kan også være brugt som en nødsituation lommelygte.

3. Vandtæt og holdbart: IPX-6 høje vandtæt kvalitet, uanset kraftig regn eller tæt tåge, dette produkt er fremstillet af engineering plast, stærk, drop-bevis og slid-resistente.

4. Smart sensor og seks tilstande: smart sensor-tilstand justerer automatisk lysstyrken efter det omgivende lys, uden manuel betjening.Derudover har 3 lysstyrke niveauer og 3 strobr tilstande til at opfylde alle behov.

5. USB-opladning: cyklen er for lys har en indbygget real 2400 mAh genopladeligt lithium-batteri, der kan være fuldt opladet efter 3 timer og kører i 3 timer på den kraftigste lysstyrke.Gennem USB-udgang funktion, kan det bruges som en mobil strømforsyning til at oplade andre enheder udendørs.

6. Nem installation: forlygterne er udstyret med monteringsbeslag, som kan være let fast på forskellige styr, uden andre værktøjer.Kan nemt fjernes for at undgå tab.Non-slip mat bruges til at holde lyset fast.

7. Mobile power: USB power output kan bruges til at oplade andre enheder, såsom mobiltelefoner, eller som en backup-strømkilde til udendørs aktiviteter.

Beskrivelse:

Den cykel lys er en synlig spotlight, der kan være forbundet til cykler, klapvogne osv.for at sikre, at du kan blive bemærket på mørke steder.

Specifikationer:

Model: BC27S

Vandtæt rating: IPX6

Materiale: PC+ABS engineering plast

Opladning: USB-opladning

Led: 2 * 5050 high power LED, 7w

Batteri: 2400mah høj tæthed lithium batteri

Lysstyrke: 350LM

Batterilevetid: 3 timer under stærkt lys-tilstand

Lampe størrelse: 2.39*4.27*9.96 cm

Pakke Inkluderet:

1 Sæt * Cykel Lys

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: yzf 125 r sæde.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: CE