Mobile Spil Mus og Tastatur Sæt Én-hånds Spille Værktøj Til Android Gaming Enheder Trone Forsyninger Drop Shipping Engros
Mobile Spil Mus og Tastatur Sæt Én-hånds Spille Værktøj Til Android Gaming Enheder Trone Forsyninger Drop Shipping Engros
Sku: w14143
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr133.09 kr633.68

Beskrivelse:

Mobile Spil Mus og Tastatur Sæt Én-hånds Spille Værktøj Til Android Gaming Enheder Trone Forsyninger Drop Shipping Engros

Bullet Punkter: 1、Universal til Android og til , for Bluetooth-forbindelse direkte, ingen APP, der er bygget-i tryk , direkte forbindelse og direkte spil.

2、FN+ kombination funktion genvejstaster, farverige baggrundslys, mekanisk føler, så du kan gøre hvad du vil i spillet, og du kan altid tage et skridt fremad, og nyd den hurtige mekanisk kontrol sjov.

3、infrarød-graverede tegn har en ensartet og delikat lys transmission, stor anerkendelse, og aldrig falme.Den traditionelle manuelle lærer den centrale position, ingen grund til at re-anvende layout, og det er klar til brug.

4、Designet til spil, cool belysning effekt DPI justering, følsomme mus, der udløser, der matcher dine håndbevægelser, og at manøvrere frit i spillet.

5、Match mobiltelefon spillere, oprette forbindelse og afspille med det samme, uden tøven og uden lag.

Beskrivelser:

1. Universal til Android og til , for Bluetooth-forbindelse direkte, ingen APP, der er bygget-i tryk , direkte forbindelse og direkte spil.

2. FN+ kombination funktion genvejstaster, farverige baggrundslys, mekanisk føler, så du kan gøre hvad du vil i spillet, og du kan altid tage et skridt fremad, og nyd den hurtige mekanisk kontrol sjov.

3. Infrarød-graverede tegn har en ensartet og delikat lys transmission, stor anerkendelse, og aldrig falme.Den traditionelle manuelle lærer den centrale position, ingen grund til at re-anvende layout, og det er klar til brug.

4. Designet til spil, cool belysning effekt DPI justering, følsomme mus, der udløser, der matcher dine håndbevægelser, og at manøvrere frit i spillet.

5. Match mobiltelefon spillere, oprette forbindelse og afspille med det samme, uden tøven og uden lag.

Specifikationer:

Navn: Mobile Spil Tastatur og Mus Sæt

Gældende system: til Android og til IOS

Nominel spænding: 5V

Mærkestrøm: 100mA

Keycap type: infrarød udskæring + høj og lav tasterne

Interface: USB Kabel

Materiale: ABS

Packing Liste:

1 * G101 Tastatur

1 * Assistent Enhed

1 * Mus

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Tags: xr houssing.

  • Type: til Android og til IOS
  • Model-Nummer: Mobile Spil Tastatur
  • Mærke: Rondaful
  • støtte: Drop shipping
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatibel Mærke/Model: Andre
  • Engros: støtte
  • Med USB: NO