1pc Enkelt Lag Flade Snørebånd Flerfarvet Bred Polyester Elastiske Snørebånd Til Sport Sko Udskiftning af Snørebånd
1pc Enkelt Lag Flade Snørebånd Flerfarvet Bred Polyester Elastiske Snørebånd Til Sport Sko Udskiftning af Snørebånd
Sku: w149578
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr0.44 kr0.64

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Holdbart materiale: produktet er lavet af polyester materiale, som kan modstå større spænding, hvilket gør snørebånd fast, holdbart og elastisk, hvilket hjælper med at reducere presset på foden og giver dig en mere behagelig følelse.

2. Udskiftning af snørebånd: produktet er en enkelt snørebånd, som kan bruges til at erstatte mistede eller beskadigede snørebånd for at undgå den situation, at sko kan ikke være slidt på grund af tab af snørebånd.

3. Anvendelsesområde: produktet er et enkelt lag flade snørebånd, egnet til forskellige typer af sko, og kan bruges som tilbehør til sko, meget velegnet til sportsfolk, løbere og andre mennesker.

Beskrivelse:

Dette produkt er en bred polyester snørebånd, som er meget fleksibel og elastisk, og dens tæthed kan justeres til at passe enhver størrelse.Med et unikt design, der er velegnet til alle sportsgrene sko.

Specifikation:

Materiale: Polyester

Længde: 50cm/ 80 cm/ 100cm(ekstraudstyr) Farve: Hvid/ Sort/ Rød/ Brun/ Gul/ Grå/ Orange/ Mørk lilla/ Rosa rød/ Moon farve/ Fluorescerende grøn/ Beige(valgfrit)

Pakke Inkluderet:

1* Polyester snørebånd Bemærkninger:

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

Tags: xr iphone tilfælde banan.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Længde: 50cm/ 80cm/ 100cm(optional)
  • Materiale: Polyester
  • Model-Nummer: Polyester snørebånd

Relaterede varer