Nyt Engangs Nød-Regnjakke Poncho Vandtæt Hætte For Vandreture Camping Høj Kvalitet Til Udendørs Sport
Nyt Engangs Nød-Regnjakke Poncho Vandtæt Hætte For Vandreture Camping Høj Kvalitet Til Udendørs Sport
Sku: w150151
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr19.51 kr20.53

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Forstærket Processen: hætten er strakt og styrket for at forhindre regn i at glide ind i den regnjakke fra kraven.

2、plastfolie, Stof: Den regnjakke har en bedre kvalitet med plastfolie, stof, så det er ikke let at bryde.Sømmen er i forsegling behandling, så der ikke er nogen huller, og er gode vandtætte effekt.

3、Nem transport: Efter foldning, det er meget praktisk at have ved at sætte i en lille taske eller lomme.Så du kan bære den regnfrakke, når det er regnvejr.

4、PU Coating: Lavet af PU coating, der blokerer stærk vind og regn, vandtæt stof funktioner fremragende vandtæthed.

5、Let at Bære: poncho-stil regnjakke kan nemt bæres og take off, så det let kan anvendes i regnfulde dage.Det kan også bruges, når du er i gang med en stor rygsæk.

Funktioner:

Forstærket Processen: hætten er strakt og styrket for at forhindre regn i at glide ind i den regnjakke fra kraven.

Plastfolie, Stof: Den regnjakke har en bedre kvalitet med plastfolie, stof, så det er ikke let at bryde.Sømmen er i forsegling behandling, så der ikke er nogen huller, og er gode vandtætte effekt.

Nem transport: Efter foldning, det er meget praktisk at have ved at sætte i en lille taske eller lomme.Så du kan bære den regnfrakke, når det er regnvejr.

PU-Belægning: Lavet af PU coating, der blokerer stærk vind og regn, vandtæt stof funktioner fremragende vandtæthed.

Let at Bære: poncho-stil regnjakke kan nemt bæres og take off, så det let kan anvendes i regnfulde dage.Det kan også bruges, når du er i gang med en stor rygsæk.

Parametre:

Navn: langærmet Engangs Regnfrakke

Materiale: om 0.015 mm/0.0006 i LDPE film

Vægt: ca 30g

farve: blå

Størrelse: ca 160 CM*143CM/62.99*56.30 i

Ærme længde: ca 40CM/15.75 i

Opbevaring størrelse: 5*5CM/1.97*1.97 i

Liste:

Regnjakke * 1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Forsendelse address4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Tags: regnjakke telt, cape regn, vandretur regnjakke, rygsæk regnjakke, poncho regnfrakke, regnjakke kvinde, mænd regnjakke, voksen regnjakke, cape regnjakke, poncho vandtæt.

  • Type: Pocket, Multi-Værktøjer
  • Størrelse: S

Relaterede varer