Offentlig Husstand LED Camping Lantern Kit Bærbare 15-I-1-LED-Lys Camping Lampe Hardware Sæt Værktøj
Offentlig Husstand LED Camping Lantern Kit Bærbare 15-I-1-LED-Lys Camping Lampe Hardware Sæt Værktøj
Sku: w159328
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr108.43 kr150.63

Beskrivelse:

Funktioner: 1.Multifunktionel og Sikker: lantern har den funktion at fremhæve hvide LED-lys og har også den funktion af LED rødt lys advarsel.Anvendelse af tør-batterier er grøn, lys, der er miljøvenlig, økonomisk og sikker.

2. Indbyggede Værktøjer: lantern har den indbygget håndtag, ærmer, bits og andre værktøjer, praktisk drift, som er enkel og let at bruge.

3. Transparent Glat Lampeskærm: design af glat og transparent lampeskærm høj grad forbedrer produktets tekstur og gør lystransmission mere

uniform. 4. Nem at Holde: plast håndtag design er ergonomisk, og håndtaget er buet, slid-resistente og anti-udskridning, og at der ikke er hold hænder.

5. Let at Bære: hele kroppen af lys er lavet af høj-styrke engineering plast, som er let og transportabel.

6. Praktisk og Stabil: udseendet af dette lys er stabil og generøs, og den hånd, der føles behageligt.Det bedste valg for udendørs aktiviteter og brug i hjemmet.

Specifikationer:

Materiale: ABS, carbon stål

Størrelse: omkring 9.7x9.3x24.5cm/3.82x3.66x9.65in

Fordel: camping lys, der kommer med en værktøjskasse, den lyskilde med høj lysstyrke 6LED+4LED blinker rødt, og strømforsyningen kræver 3 AA-tørbatterier.

Den interne værktøjer er: 6 bits, 1 målebånd, 1 kniv, 2 Allen skruenøgler, 1 skruetrækker håndtag, 2 præcisions-skruetrækkere, og 2 ærmer.

Packing Liste:

Multifunktionelle Camping Værktøj Lys*1

Tags: tilfældige camping lys, 3 camping lys, mat camping lys, fleksibel camping lys, camping søgning lys, coleman camping lys, nem camping lys, edc camping lys, varm camping lys, mænd camping lys.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer