14Pcs Kunstige Planter Falske Plastik Grønne Busk Buske, Planter Plast Hvede Græs for Hjemmet, Haven Dekoration
14Pcs Kunstige Planter Falske Plastik Grønne Busk Buske, Planter Plast Hvede Græs for Hjemmet, Haven Dekoration
Sku: w165505
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr70.17 kr91.14

Beskrivelse:

Kunstige græs med levende form, der kan bruges til køkken, balkon, stue, soveværelse, haven eller kontor dekoration, kan også bruges til fødselsdage, bryllup dekorationer.Lad dit værelse eller have være fyldt med forår og vitalitet, fuld af varme og harmoni.

Kunstige græs vil ikke falme på grund af vinden eller solen, kan opretholde lyse og smukke farver til en lang tid.Ikke behov for omsorg, der kan modstå kraftige storme.

Det er normalt, at græsset kan lugte, og du behøver kun at placere det i et ventileret miljø for en periode.Græsset kan undergå nogle klemme i løbet af emballage og transport, som kan resultere i mindre deformation af græs eller nogle af faldende blade, og det kan vende tilbage til tilstanden med manuel installation og spredning.

Farve:Grøn

Materiale:plastik

Størrelse:Om 36cm

Pakkens Indhold:

14*Kunstige Planter

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xt bøsninger, falske blade, sækkestol xl, latex orchid, laurbær blad, tynd bøsninger, advokat kontor, grøn pu, falske grønne områder, kunstig grønne mur.

  • Antallet af Pc ' er: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast
  • Anlægget Stil: Filial
  • Placering: Desktop