1stk Harpiks Buddha-Statue Figurer Kinesisk Buddha-Statue Have Stort Buddha Hoved Sandsten Statue Indretning Buddha Dekoration
1stk Harpiks Buddha-Statue Figurer Kinesisk Buddha-Statue Have Stort Buddha Hoved Sandsten Statue Indretning Buddha Dekoration
Sku: w171977
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr64.58 kr89.68

Beskrivelse:

Hej Kære Køber,

Velkommen til vores butik, kan vi tilbyde dropshipping og engros, hvis du har en anmodning, bedes du kontakte os, vil vi give dig den bedste pris og service!og vi har vores egen fabrik.

Vi har en masse på lager, kan du købe det direkte, vil vi sende det ud fra Kina inden for 24 timer(Undtagen Weekender og Helligdage).

Vi levere mange stilarter for dig at vælge (detaljer er de billeder under den pris, hvert billede repræsenterer en stil valg), du kan vælge efter den stil billede, du kan lide, og vi vil sende billedet i henhold til det billede, typografi, du vælger .Hvis du har spørgsmål før eller efter købet, så kontakt os og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.ønsker dig en glad shopping.

Tak og venlig Hilsen.

Bemærk venligst:

*Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.

*Farve vil være lidt forskellige fra det billede, som viser de forskellige display-computer.Håber du vil kunne lide dem .Tak for din forståelse !

HVIS du købte 2 stk, og mere,vil du få ekstra 2% rabat.

Funktioner:

1. Avanceret materiale: Buddha-statuen er lavet af høj-kvalitet harpiks materiale, som er holdbar, ikke deformeres, har en lang levetid, ikke behøver at bekymre sig om rust, og er let at rengøre.Det skal kun skylles med vand.

2. Bred anvendelse: Buddha-statuer har en bred vifte af applikationer.Meget velegnet til desktop dekoration, frysere, stuer, soveværelser, sko, søm værelser, kontorer, yoga, meditation værelser, yoga værelser, hoteller, biblioteker, osv.

3. Bedste Gaver Udvalg: Buddha-statuer, der kan gives til enhver, kærester, børn, familie, venner, kolleger og klassekammerater.Buddha-statuer kan også bringe dig held og lykke.

4. Solenergi: Buddha-statuen er udstyret med solenergi.Tænder på lyskontakten til at absorbere solens energi i løbet af dagen og lyser op om natten.Det er placeret som en have dekoration til at tilføje sjovt at værftet.

5. Craft design: håndlavede, fine håndværk, overfladebehandling, ekstraordinær kunstnerisk forstand.Det håndværksmæssige er i orden, overfladebehandling er fantastisk, og det har en ekstraordinær sans for kunst.Dette er det perfekte valg til dekoration dit hus, og en perfekt gave til venner.

Specifikationer:

Produkt størrelse: om 10*8*17.5 cm/3.94*3.15*6.89 tommer

Produkt vægt: ca 452 g

Pakning størrelse: om 13*11*20.5 cm/5.12*4.33*8.07 tommer

Pakke vægt: ca 522 g

Packing Liste:

1 * Harpiks Buddha Statue Hovedet

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Produkt Billeder:

Tags: buddha lovbe, religiøse statuer, indretning zen, kinesisk tradition, have tal stort form, Buddha, buddha-statue harpiks, store harpiks buddha statue, figurin, buddha garden.

  • Materiale: Harpiks
  • Er Smart Enhed: No
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • støtte: hele salg og dropshipipng
  • Type: Harpiks Buddha Hoved Statue Sol Håndværk Dekorativ Indretning
  • Stil: Traditionel Kinesisk
  • Tema: Buddhismen