Mini-Øko-venlige Cykel Advarsel Lys Universal Cykel Baglygte 5 LED Cykel Tilbehør
Mini-Øko-venlige Cykel Advarsel Lys Universal Cykel Baglygte 5 LED Cykel Tilbehør
Sku: w80577
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr6.29 kr25.11

Beskrivelse:

Mini-Øko-venlige Cykel Advarsel Lys Universal Cykel Baglygte 5 LED Cykel Tilbehør

Specifikationer:

Med de egenskaber af livet vandtæt og anti-deformation, en cykel baglygte er slidstærke og velegnet til forskellige barske miljøer.

Der er funktioner af 5 LED lys, 2 laser bjælker og 7 flash modes, så baglygten kan oprette en virtuel lane omkring cyklen, og hjælpe med at beskytte dig mod ulykker i løbet af natten, ridning eller i mørke.

Lavet af høj kvalitet ABS materiale, lyset er øko-venligt og holdbare til at bruge.

Længden af det produkt, der er omkring 6,9 cm, bredde produktet er omkring 3,2 cm, højde på produktet ligger omkring 7.8 cm.

Det er velegnet til mountainbike, cykel, folde cykel osv.

Varenavn: Cykel Baglygter

Materiale: ABS

Sendere Mængde: 5 Høj-lys LED-Lys-Modes: 7 Flash Modes Lys Farve: Rød Produkt Farve: Sort og Rød Batteri: 2 x AAA Batterier (Ikke Inkluderet) Egenskaber: Nem Installation, Vandtæt, Bærbare

Størrelsen Detaljer: 6,9 cm x 3.2 cm x 7.8 cm/2.72" x 1.26" x 3.07" (Ca.)

Bemærkninger:

På grund af lys-og tv-indstillingen forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.Sikkerhedsforanstaltninger: 1. Når de anvendes korrekt, laser-pointer er et effektivt værktøj.Ikke stirre direkte på laserstrålen. 2. Aldrig punkt laserstrålen på nogen. 3. Tager ikke sigte laser på den reflekterende overflade. 4. Benyt ikke optiske instrumenter som kikkerter og mikroskoper) for at få vist laser-pointer. 5. Lad ikke børn bruge laser-pointer, medmindre det anvendes under opsyn af en voksen.

Pakken Indeholder:

1 x Cykel Baglygte

Tags: cykel-lygte, spænde styret, cykel hale, bike mount fakkel, cykel-lampe bag, ant puls, ant speedometer, cykel-laser, garmin reparation, cykel led bageste.

  • Certificering: Ingen
  • Montering Placering: Sadelpind
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: cykel baglygter
  • Strømforsyning: Batteri