Buttede Kvinde Organ Kunst Nøgen Keramik Vase Europæisk Stil Brækket Arm Halv længde Portræt Stue Blomster Ornamenter
Buttede Kvinde Organ Kunst Nøgen Keramik Vase Europæisk Stil Brækket Arm Halv længde Portræt Stue Blomster Ornamenter
Sku: w82056
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr110.34 kr157.63

Beskrivelse:

"Produktnavn": det Europæiske buttede kvinde body art vase

"Materiale": keramisk

Netto vægt af produkt: Se detaljer

"Størrelse": se baby oplysninger om specifikationer

Tips: Ingen blomster

Købere har brug for at vide:

1. Hvis du har spørgsmål om varer, du har brug for at købe, kan du kontakte vores butik, vil vi tålmodigt svaret til dig;

2. Hvis du har bekræftet, at produktet du ønsker at købe, skal du kontrollere, om pris og forsendelsesomkostningerne for det produkt, du ønsker at købe, er korrekte, og du kan betale, hvis der ikke er noget problem;

3. Hvis du modtager objektet, skal du kontrollere, om den er opdelt på samme tid, og komme i kontakt med virksomheden efter at have taget foto.Vi vil gøre vores bedste for at forhandle med logistik firma for dig.

Køb Noter

1. Producenter leverer ægte varer

Producentens første hånd levering, virksomhedens produktion cyklus er kort, og kvaliteten af varerne er garanteret.Du kan være sikker på at shoppe.

2. Om størrelse

Størrelsen er manuelt målt.På grund af faktorer såsom de forskellige måleværktøjer og målemetoder, der kan være en fejl på 2mm.Der henvises til skemaet og evaluering oplysninger om det produkt, du har brug for at handle ved dig selv.

3. Med hensyn til farven

De produkter i denne shop er taget i form af professionelle fotografer, og farverne er professionelt læse korrektur, og er de nærmeste til den virkelige fliser, fordi den farve, kontrast og farve temperatur på computerskærmen er forskellige.Venligst køb med forsigtighed.

4. Om emballage

Vi vil pakke de produkter, du køber i nøje overensstemmelse med de standarder, for at sikre sikker og komplet ankomsten af varer til dine hænder;

5. Om kundeservice

Hvis din forespørgsel ikke besvares i tid, det kan være på grund af overdreven undersøgelser eller systemfejl.Vi vil besvare din besked hurtigst muligt og tjene dig oprigtigt så hurtigt som muligt.

6. Om efter-salg

Vi vil give dig en komplet after-sales-system.Hvis de varer, der er beskadiget i transit, kan du returnere dem.Når du søger refusion, skal køber indhente bekræftelse fra sælgeren.

7. Om levering

Vores butik vil vælge mere praktisk logistik og hurtig levering i henhold til dit område.

Velkommen til at købe!

Tags: brudt, womans body vase, lergryde, kroppen vase, pige hoved vase, nude vase, sort kvinder vase, arm slynge, halm vase, bluse for buttede kvinder.

  • Pakke: Carton safety packaging
  • Håndværk: Farve glasur
  • overfladen proces: Glaserede
  • Størrelse: se detaljer
  • Stil: Europæisk stil
  • Forsendelse: Gratis
  • Oprindelse: KN(Oprindelse), Kina
  • Mærke: JUDAI
  • Materiale: Keramisk, Keramik

Relaterede varer