Sort Guld ik,4 Stykke Mat Sort Håndtag 18/10 Rustfrit Stål ik Sæt Til 1, Herunder Gafler Skeer, Knive, Camping
Sort Guld ik,4 Stykke Mat Sort Håndtag 18/10 Rustfrit Stål ik Sæt Til 1, Herunder Gafler Skeer, Knive, Camping
Sku: w90642
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr124.89

Beskrivelse:

Specificaiton

Materiale:304 rustfrit stål

Varenummer:HCJ-304-001

Størrelse: Kniv:8.86 i

Fork: 8.86 i

Spoon:8.66 i

Te Skeen:5.12 i

Anvendelse:Bordservice

Funktion

✪Høj Kvalitet Rustfrit Stål Bestik Sæt er lavet af premium 304 rustfrit stål, som er anti-korrosion og bedste materiale til at gøre sølvtøj, ingen giftige og stabil.Så dette bestik, der ikke vil rust og er modstandsdygtig over for korrosion.

✪Ergonomisk design - Der er radian på håndtaget af gafler og skeer, meget behagelig at håndtere.Dette bestik sæt har slanke linjer med blid og delikat touch, føler.Hvis du kan lide jordnøddesmør, og derefter kniven af dette bestik sæt, som kan hjælpe dig med at grave i peanut smøragtig meget mere nemt.Desuden er, denne bestik sæt, er ikke for tung eller for stor, perfekt for voksne og børn, Opvaskemaskine sikker.

✪Unikke Udseende - Sort skinnende metallic look.Moderne, stilrent, men klassisk design af denne sølvtøj set giver bordet et anderledes look.Ingen bekymre sig om farve fading eller skår, som det er en metal-lag, der kommer fra Vakuum Galvanisering teknologi.

✪ØKO-VENLIGE: Enkle, klassiske og moderne design ville matche godt med din eksisterende bestik og ophøje hverdagens måltider i en udsøgt oplevelse,håndtaget er en miljøvenlig farve galvanisering matteret udseende, der er forskellig fra den fælles sølv håndtag,særlige og komfortable,rust bevis, høj hårdhed.

✪Luksus Mat, Robust,Holdbar og Stilfuld: ved hjælp af avanceret PVD-teknologi , rustfri , høj hårdhed , ingen forvrængning , Bly fri , Cadmium-fri , Phthalat-fri , BPA-fri holdbare og miljøvenlige , mat færdig , glat kant, ru pletter .

✪Gør en stor gave præsenteret for familie og venner.Uanset om du er på udkig efter en flot bestik sæt til din familie eller en dejlig,betænksom gave til et bryllup,fest eller housewarming begivenhed;Stor gave til Jul, Fødselsdag, Mors Dag, Fars Dag, Valentins Dag, og så videre.

Pakken Indeholder :

1 * Kniv

1 * Gaffel

1 * Spoon

1 * Te Skeen

Tags: xs antal månen hard case.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stel Type: Porcelæn Sæt

Relaterede varer