1 stk Høj kvalitet Bærbare Kreative Lunch Box Holde Ud Skål Frokost Boks Yoghurt Møtrik Bevarelse Cup Nye
1 stk Høj kvalitet Bærbare Kreative Lunch Box Holde Ud Skål Frokost Boks Yoghurt Møtrik Bevarelse Cup Nye
Sku: w9816
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr74.05 kr115.68

Beskrivelse:

(1) Den bento box er lavet af fødevarer af høj kvalitet-kvalitet materialer, leak-proof, air-tight, den er nem at bære, det er et grønt produkt, uskadelige for den menneskelige krop, ikke-giftige og smagløst, sikker, sund, miljøvenlig, meldug-bevis, holdbart, slidstærkt, drop-resistente, ingen skal Bekymre sig om kvaliteten.

(2) Dens design er enkelt, farven er elegant, det ser moderne og nye, sammenklappelige design sparer plads, kan det være frosset, og ikke bryde ved minus 40 grader.

(3)Den frisk holde boksen er lys og bærbare, der kan genbruges, og har en god forsegling effekt.Det er meget velegnet til opbevaring af tilberedt mad og holde den frisk.Du kan være sikker på at købe denne bento boks til dit barn eller dit barn.

(4)Det er et godt valg til børn-og kontoransatte.Brug vores bento box til frokost i skolen eller virksomheden, bringe det for at nyde din familie picnic tid, og bruger det til at holde mad i køleskab.Godt valg.

(5)Vores relationer med vores kunder ikke ender efter salget er afsluttet.Vi er her for dig, hvis du er utilfreds anden grund, eller har et problem med produktet.Venlig kundeservice vil sikre din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Materiale: PP polypropylen

Farve: pink/sort/hvid/blå

Vægt: 224.0 g

Størrelse: 14.5x10.5cm

Kapacitet: 701-800ml

1pc frokost cup

1.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, den faktiske størrelse kan være lidt anderledes.

2.Vær opmærksom på, at på grund af lys-effekter og skærmens lysstyrke/kontrast osv., farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare kan være en smule anderledes.

Tags: max frokost, yoghurt, mad krig, plast bakke sushi, glas yoghurt, bento kniv, kop yoghurt, glas kaffefaciliteter, flaske yoghurt, bento box frokost.

  • Materiale: Plast
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer